Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.873
- 20.498
- 2.663
App niye çalışmıyor yaw bigun oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katarlı patron bize kiralar suudiler isterse de 50 den kapı açar.. örbek icardi..Veratti olayi cok mantiksiz geliyor. Tamam Katar Saudi sorunlu ama isin icinde 40 50 milyon euro var. Belki ortada 40 50 teklif yok ve Saudiler de 1 Eylul'u bekliyor
Ulan bakayım kim bunlar diye sonradan gördüm Esnaf hastanesiniverratti'yi de alırsak psg kadrosu
![]()

Çok sakatlandığı dikkatimi çekiyordu da kondüsyon sorunu dikkatimi çekmiyordu, 30 maç üstüne çıktığı sezon sayılı yani 90 dk özelinde değerlendirirsek.Birkaç gün önce bakmıştım, PSG gibi her sene Avrupa'da oynayan bir takımda 3000 dakika üstü oynayabildiği sezon sayısı 2. Doğru hatırlıyorsam kariyerinde de toplam 3 sezonu var bu şekilde galiba.
Dünde girmiyordu ama az önce girdim ben yanlız bu sefer de beğeni vs butonları yokApp niye çalışmıyor yaw bigun oldu
Hoyberh ya da domingez he.hojbjerg ya da domiguezden biriyle salihi alalım bu iş huzur içinde çözülsün
uzatmaya gerek yok
PSG'nin orta sahası da baya kalabalıkmış bırakabilirler ama bize???Veratti’nin aralık sonu imzaladığı son sözleşme 15+5 gibi bir şey. Bu ne lan
Brüt 40 m euro falan
Vergiden kurtulmak için bile elden çıkarılır.
Wifi ile baglanirsan calisiyorApp niye çalışmıyor yaw bigun oldu
murhan diye birisi kurcalıyormuş ayarlarıDünde girmiyordu ama az önce girdim ben yanlız bu sefer de beğeni vs butonları yok
dağdayım reyis elektrik olduğuna şükür
Kalabalık olması mesele değilki hala ellerindeki en iyi orta saha bu adam. Ugarte aldılar 60a, Vitinha ve Emery var.PSG'nin orta sahası da baya kalabalıkmış bırakabilirler ama bize???
Wifi ile bağlıyken de çalışmıyordu. Yeni yeni düzeliyor galiba ama bu s fer de butonlar yok beğeni,alıntı vs
Kadro genişken bu tarz isimleri mantıklı buluyorum adminim ama Veratti’yi hoca yedek bırakırsa medyada ne olur onu bilememÇok sakatlandığı dikkatimi çekiyordu da kondüsyon sorunu dikkatimi çekmiyordu, 30 maç üstüne çıktığı sezon sayılı yani 90 dk özelinde değerlendirirsek.
İdareli kullanılması gereken bir adam.
58 olsun. Icimden geldi2m euro kira+38m euro opsiyonla kiralayalım. Seneye 38m euro istediklerinde paramız yok deriz.