Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verratti hayran olduğum orta saha oyuncusu; takım kadrosu başka türlü yapılanmış olsaydı, maliyeti bir tarafa, transfer edilmesini de kesinlikle isterdim...Ancak mevcut kadroda Torreira-Verratti ikilisini bir türlü oturtamıyorum. Mesela Torreira-Verratti-Ziyech den oluşan bir hat yürür mü sizce?..

Ayağı ve oyun görüşü temiz bir 6 yahut defansif yönü güçlü bir 8 alınıp bu defter kapatılmalı, bitti gitti. Ha, Salih Özcan transferi mümkün olursa ikinci bir adam daha düşünülebilir. Ki o zaman da Demirbay niye alındı, Oliveira gönderilemez miydi, Berkan ve Midtsjö için talep varsa gönderilse mi acaba? soruları gündeme gelir haklı olarak. Talisca filan ise işin iyice bokunu çıkarmak olur, bu ne yahu?!..

Alışılmadık bir transfer modeli ha
baskan_futbolcusu_gitmesin_diye_yataga_girdi_h56840_6dc86.jpg

Partey geçen sene Arsenalin en iyi 3-4 oyuncusundan biriydi bu kadar çabuk vazgeçmeleri pek mantıklı gelmiyo bana

Kim derdi ki Veratti'yi tartisacagiz. Seneye de sampiyon olursak kimleri tartisacagiz?

Partey kadroya bile girememiş ne oldu bu adama en kötü yedeklerde olması gerekir Arsenal'de

Verratti'yi burada bizi 1-0 yendikleri maçta tribünden izlemiştim. Maçın da adamı olması lazım. Hacıyatmaz gibi topçu. Cidden acayip bir şey. 1 sezon bile olsa imkan varsa zorlanmasını anlayabiliyorum o yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt