Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi opsiyonlar kullanilirsa seneye 31.5 milyon + Zaniolo'nun 2 - 3 bonusu daha olabilir. Yusuf'un opsiyon yok diye aklimda kalmis.
2024 yazina direk 35 milyon ile baslayabiliriz.

Oyuncuyu isteyip istememe mevzusu değil benim derdim, ben de istemem ama bu ünlülerin dünyasında akla hayale gelmeyecek fanteziler oluyor, ben mevzu olduğu sırada da eşi diye biliyordum, sonrasında ayrılmamış olmalarındaki mevzunun para vs olmasına ihtimal vermiyorum sadece.

Kimbilir neyin kafasıyla ne yaşadılar.

Ben yanlis hatirlamiyorsam, o olaydan sonra buna karsi "restraining order" vardi. O zaman eski kiz arkadasina yaklasma yasagi vardi. Ayni zamanda kizin babasi herhalde Greenwoodu cashcow olarak görüyordu diye ikisi birbirini cok seviyor falan gibi konusarak sanki Greenwoodu savunuyor gibiydi. Sonra kiza ne önerdiyse geri almis herifi.

Kobe Bryant mesela bir kadini tecavüz etmisti ve diye özür olarak esine 4 milyonluk elmasli bir yüzlük hediye etmisti. Greenwood kariyerini kurtarmak icin acaba ne vermistir kiza?

O degil herkes eledik gozuyle.bakiyoda ya elenirsek
Maçtan sonra oyuncularımızın verdiği demeçler ayrıca Linnes'in bizim soyunma odasındaki hava ile ilgili açıklaması futbolcuların oyun olarak yenildiklerinin farkında olduklarını ve hırslandıklarını gösteriyor. Bu durum beni çok umutlandırdı. İyi bir performans bekliyorum rövanşta.

Benim ihtiyacım yerdeki topa kafa atacak bir adam daha bunun gibi.
images (2).webp

Süper lig ölmüş ağlayanı yok. Açıkçası aklımdan geçen inşallah gerçekleşmez ama şu ligde fener güle oynaya şampiyon olur. Sebebi de zorlayacak takım yok neredeyse bütün takımları izledim bir tane adam gibi takım yok biraz Palut'un etkisiyle Rize bir şeyler yapar belki gelgelelim onlar da fenerin yedek takımı.

Diyeceksiniz biz niye şampiyon olamayız lig bu kadar kötüyse? Bize karşı oynayan özel hazırlanan köpek gibi koşan takımlar var bunlardan ikisi üçü çelme takabilirler. (Kayseri taktı bile) Bu sen çok zor olacak.

İnşallah yanılırım, ama nedense orta saha transferinde çok büyük fiyasko yaşayacakmışız gibi geliyor.

Süper lig ölmüş ağlayanı yok. Açıkçası aklımdan geçen inşallah gerçekleşmez ama şu ligde fener güle oynaya şampiyon olur. Sebebi de zorlayacak takım yok neredeyse bütün takımları izledim bir tane adam gibi takım yok biraz Palut'un etkisiyle Rize bir şeyler yapar belki gelgelelim onlar da fenerin yedek takımı.

Diyeceksiniz biz niye şampiyon olamayız lig bu kadar kötüyse? Bize karşı oynayan özel hazırlanan köpek gibi koşan takımlar var bunlardan ikisi üçü çelme takabilirler. (Kayseri taktı bile) Bu sen çok zor olacak.
Evet son 9 sene ambargo kpydular lige

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt