Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse lige transfer gerek yok filan demesin.
Eger sampiyon olursak ve 35 milyon bonservis paralari gelirse olabilecekleri hayal edebiliyor musunuz?
Bir kere hem fener hem bjk yonetimi istifa eder.
Elde edecegimiz gelirle takimin seviyesi daha da artabilir. Insallah bu sene Avrupa diye diye ligi boslamayiz.
Bende Salih de her turlu alinmali. Bu sene gercekten altın vuruş yapabiliriz

@Uğur İz asla üstten bakmak gibi bir niyetim olamaz. İki katı yaşında bir adamın, senin sonradan videolarla fikir sahibi olmaya çalıştığın birtakım olayları birebir canlı şahidi olarak yaşamıs olmasının bir anlamı yok mudur?..Kendimden birkaç dekat büyük insanların geçmişe dair anlattıklarını nasıl can kulağıyla dinlediğimi görsen inanamazsın. Bahsettiğim Avrupalı otoritelerin görüşlerini arasam şimdi ben de bulamam mesela...

Böyle gereksiz alınganlıkları gördükçe forumda gereğinden fazla vakit geçirdiğim gerçeğiyle yüzleşiyorum, tedricen azaltacağım. Yanlış anlaşılmaya mahal verdiğim için özür dilerim yine de...

1693081644359.webp

Süper lig ölmüş ağlayanı yok. Açıkçası aklımdan geçen inşallah gerçekleşmez ama şu ligde fener güle oynaya şampiyon olur. Sebebi de zorlayacak takım yok neredeyse bütün takımları izledim bir tane adam gibi takım yok biraz Palut'un etkisiyle Rize bir şeyler yapar belki gelgelelim onlar da fenerin yedek takımı.

Diyeceksiniz biz niye şampiyon olamayız lig bu kadar kötüyse? Bize karşı oynayan özel hazırlanan köpek gibi koşan takımlar var bunlardan ikisi üçü çelme takabilirler. (Kayseri taktı bile) Bu sen çok zor olacak.
Gerçekten anadolu takımları çok kötü durumda geçen sezon da kötülerdi bu sezon daha da kötüler umarım Eylül ayını bekliyorlardır takviye yapmak için yoksa çok kalitesiz bir lig olacak şampiyon olmak için 90 puanı geçmek gerekecek gibi görünüyor fb 82 aldı ama 9 puanı düşme hattına kaybetti bu sezon kaybetmez gibi görünüyor şimdilik biz 88 aldık ama bizim de arttırmamız lazım 90-95 arası bi puan tutturmak gerek şu kayseri maçı o kadar gereksiz puan kaybı oldu ki inş aramayız o iki puanı

Süper lig ölmüş ağlayanı yok. Açıkçası aklımdan geçen inşallah gerçekleşmez ama şu ligde fener güle oynaya şampiyon olur. Sebebi de zorlayacak takım yok neredeyse bütün takımları izledim bir tane adam gibi takım yok biraz Palut'un etkisiyle Rize bir şeyler yapar belki gelgelelim onlar da fenerin yedek takımı.

Diyeceksiniz biz niye şampiyon olamayız lig bu kadar kötüyse? Bize karşı oynayan özel hazırlanan köpek gibi koşan takımlar var bunlardan ikisi üçü çelme takabilirler. (Kayseri taktı bile) Bu sen çok zor olacak.
2 takımlı turnuvada 2. Olan klubü biraz abartıyoruz gibi..
Cacık olmaz onlardan camiaları dağılmaya o kadar müsait ki

Zaniolo da yunus da opsiyon kullanılmaz büyük ihtimal. Zanioloyu beğenirse aston villa sene sonu monchi gelir 15-20m arası verip götürür. Anlaşmalar kötü maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt