- 23 Temmuz 2011
- 75.571
- 51.096
- 4.693
Hobbitler daha uygunihtiyar heyeti mi diyeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hobbitler daha uygunihtiyar heyeti mi diyeyim
Evli olmalarından dolayı konuya bir yorum yapmamayı tercih ediyorum.Ben yanlis hatirlamiyorsam, o olaydan sonra buna karsi "restraining order" vardi. O zaman eski kiz arkadasina yaklasma yasagi vardi. Ayni zamanda kizin babasi herhalde Greenwoodu cashcow olarak görüyordu diye ikisi birbirini cok seviyor falan gibi konusarak sanki Greenwoodu savunuyor gibiydi. Sonra kiza ne önerdiyse geri almis herifi.
Kobe Bryant mesela bir kadini tecavüz etmisti ve diye özür olarak esine 4 milyonluk elmasli bir yüzlük hediye etmisti. Greenwood kariyerini kurtarmak icin acaba ne vermistir kiza?
Düzeldi, teşekkürleruygulama ayarlarından saklama alanını temizle , yeniden giriş yap
hiçbir bk olmuyor ama yinede dene
benimki düzeldi
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugün bir kıyaslama vardı.anlasılan
kötü verrattiyi alacak bizimkiler
Donur DüründülBugün bir kıyaslama vardı.
Dominguez, Fofana, Guendouizi, gündemimizdeki başka bir ortasaha ve Veratti kıyaslaması. 4’ünün en iyi olduğu istatistikleri birleştirince Veratti anca ediyordu
Mourinhonun da imparatorun yanında bi yazlık alma vakti geldi artıkRoma 2-1 yenildi 2 maçta 1 puanı var Paredes'i 45de oyundan almış Mourinho :d
yigitin banlanma mesajini animsatmaya ramak kalmisneyse ki tete fırsatı çıkmış da 30 yaş altında 1 oyuncu alabilmiş transfer komitemiz
Sa, herkese iyi nöbetler gelişmeler son nedir kimi alıyoruz.
daha yaşlı ve pahalısını bulamazsak wijnaldum
yigitin banlanma mesajini animsatmaya ramak kalmis![]()
Bir kadınla asla futbol tartışmamDonur Düründül
yigit botu aktiflestirdi ve erden timura laf atip bize salladi.o kim ve ne yaptı