Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz Yunus'un Türkiye Ligi'nde başarılı olacağına pek inanamadık, güvenemedik, ki geçen sezondan sonra çok haksız da sayılmayız. Ancak Leicester'lılar, ülkeye ve kulübe adapte olursa seneye EPL'de de katkısı olur falan diye umutlular.

Aynı şekilde onlar da geçen sene Tete ne kötüydü falan diyor konuşuyor. Biz de yıldızlarımız arasında sayıyoruz ve ileride ciddi paralar kazanabiliriz gözüyle bakıyoruz.

Transfer böyle bir şey :)

Anadolu maçlarının bazılarında hakim ziyech bence 8 numara oynar
Okan Uefa'yı aldığımız 4-3-1-2'ye mi dönecek acaba?

1693083947373.webp

Son düzenleme:
neyse ki tete fırsatı çıkmış da 30 yaş altında 1 oyuncu alabilmiş transfer komitemiz
''Olası en kaliteli futbolcuları transfer edelim'' anlayışına eleştiri getirmek istiyordum, lafı klavyemden almışsın muhterem:hat:...

Bu bakış açısıyla neredeyse hiçbir zaman 28-30 yaş altı futbolcu transfer edemezsin. Aynı fiyat aralığında transfer edebileceğin futbolculardan, elbette yaşı geçkin olanlar daha kaliteli olacaktır; kulübün geleceğini düşünmek, bazen aksi hamleyi gerektirir. Mesela Zaha ve Ziyech maliyetine girmektense, Szymansky profilinde birinin alınması tercih edilebilirdi, kadro zaten şişti o bölgede. FB oyuncusu olması önemli değil, avucumuzun içine gelmiş olduğu için örnek verdim. Ederi varsa yüksek maaş da verirsin, Erden Beyin o konuda söylediğine katılmıyorum yani...Veya orta saha için Mohamed Kaba profilinde birinin transfer edilmesini tercih ederdim; öyleleriyle ilgilenmiyoruz ki mümkün olsun...
Geçen yıl yapılan transferler arasında en garanti görülenlerden biri 30 yaşındaki Oliveira idi, herifin pili altı ayda bitiverdi nedense?.. Takımın nüvesini 30 ve üzeri oyunculardan oluşturur da bunlardan 2-3 ü beklentiyi karşılamazsa .... avuçladın demektir...

Wijnaldum 92 gündür bizi bekliyor sebebi ise daha hazır olmayan oyuncu bakılması.
Clye giriş sonrası o isim gelebilir. Gelmeyedebilir.

Gs muhabir beyinciği

biz de 500k ya üst düzey orta saha kiralayalım şarta bağlı satın almaya 60 m sallayalım 30 maçı geçirmeyiz zaten rotasyonla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt