Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.763
- 18.855
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson ile ilgili bilmediğimiz bir anlaşma yoksa nasıl olacak ben de merak ediyorum.Ramos bu formayı giyecek. Çocuklarıma eşime kendime forma alacağım.
İcardi memlekete mi döndü reisÇok abartmaya gerek yok yönetim gereğini yaptı bir transfer yeterli. Hocaya da niye oynamadığını bildiğimiz oyuncular için niye oynatmiyor dememiz komik. Benim düşüncem sabit sağda zaha tete solda kerem barış önde mertens zyech
Pazartesi gelmezse Salı gelir olmadı Çarşamba sevgili Danyal ama uçak halen Pazartesi için bekliyor.
Yemkiralık felix mi bons ile baturina mı
Olmadı seneye falanPazartesi gelmezse Salı gelir olmadı Çarşamba sevgili Danyal ama uçak halen Pazartesi için bekliyor.
Molde maçı sonrası günde 2 günde 1 nöbet dahi geçebilir.Molde maçı bitmeden yaprak kımıldamaz burada, nöbet Erman T.'nun Aspor'da anlatılacak bir şeyin olmadığı maçlarda AG'ünde oynarken Şenol ile çarpışmalarını ve hangi mevsimde hangi sebze alınır onu anlatmasına döndü.
Levent bey hakli cikacak gibi