Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada totem ile falan alakası yok fb bu sene hiç olmadığı kadar zorluk çıkaracak gibi.

geçen sene jesus geldiğinde oturmuş takımı bozup birsürü çer-çöp oyuncu aldığında, fb lige yine iyi başlamıştı, herkes şamp ilan ediyordu. ben o takımdan cacık olmayacağını ilk haftalardan itibaren söyledim. normalde 20li haftalarda bitmesi gereken lig, hakem ittirmeleri ile son viraja kadar taşındı. o ümraniye ve antalya deplasmanlarındaki apaçık kollanma neydi ya öyle :d

neyse, bu sene bayağı quality oyuncular aldılar. anadolu takımlarının da kalitesi bayağı düşük. hakemlerin de maç yönetimleri malum. bu yüzden geçen seneki gibi sürpriz puan kayıpları yapacaklarını pek düşünmüyorum.

bu sene rakiplerin puan kaybından ziyade, bizim minimum kayıp yapmamız gerekiyor. daha ilk haftadaki kayseri beraberliğini dahi arayabiliriz o kadar söyleyeyim.

bir ay önce sözlesme uzatan adam nasil ayrilmaya sicak bakiyormus yahu

abi tivittera eskiden uyuz oluyordum Emoji haber dünyası diye - şimdi şu mavi tik için herkes bir şeyler sıkıyor "takibe takip güçlenelim" havası falan hakikaten zırva işler ya.

horsey.gif

LIKE butonu arkadaşlar LIKE layalım(kinayedir)

Günaydın

Keş Veratti ve paragöz talisca yerine ,
Habib Diarra ile Baturina geldi mi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kahpe herif ondan sonra diyor ki taraftar transfer delisi olmuş. Kayseri maçında 2 puanın suçlusu sürekli transfer isteyip oyuncuların moralini bozan taraftarına. E adı adam senin yaptığın nedir sabah akşam o gelecek bu gidecek şu bomba patlayacak asrın transferi olacak diye zorlayıp milleti gazliyorsunuz kendi çikarlariniz için. Sonra taraftar hani nerede dediği için suçlu.
Bu herifler yasaklanmalı prim verilmemeli. Zaten gazetecilerle habercilikle alakaları yok. Hayatları yalan ve palavra üzerine kurulu. Haberin varsa ver haberi geç, senin niye yorum yapıyorsun. Okuma yazma bilmeyen herifler başimiza gazeteci kesildi.

Kahpe herif ondan sonra diyor ki taraftar transfer delisi olmuş. Kayseri maçında 2 puanın suçlusu sürekli transfer isteyip oyuncuların moralini bozan taraftarına. E adı adam senin yaptığın nedir sabah akşam o gelecek bu gidecek şu bomba patlayacak asrın transferi olacak diye zorlayıp milleti gazliyorsunuz kendi çikarlariniz için. Sonra taraftar hani nerede dediği için suçlu.
Bu herifler yasaklanmalı prim verilmemeli. Zaten gazetecilerle habercilikle alakaları yok. Hayatları yalan ve palavra üzerine kurulu. Haberin varsa ver haberi geç, senin niye yorum yapıyorsun. Okuma yazma bilmeyen herifler başimiza gazeteci kesildi.
Bu adamın tek derdi superchatten gelen soruları cevaplamak. İki lafından biri superchat gönderin demek.

Dominguez zu Nottingham

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt