Göktürkhan ÇİL
Sarı Üye
- 7 Ağustos 2014
- 701
- 564
- 1.083
Erden Timur forumda dolaşıp kıs kıs gülüyordur :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur forumda dolaşıp kıs kıs gülüyordur :d
Maç esnasında da öyle dedi zaten ama o adam partey değildi dediğim gibi sakaydıözete baktım partey diyor spiker
beinsports kanalında özet var orda pertey diyor full maçı izlemedim özete baktımsaka yediren, partey taş gibi oynadı
bu kaan berkan kıyaslamasında bir hata var arkadaşlar
kaan hep skoru aldığımız v eoyunu tutmak istediğimiz anlarda girdi önliberoya
maçlar geldi gittili olunca kaan inanılmaz ağır kalabilir
berkanın top kazanması çok kötü ama en azından git gel yapabiliyor
Iyi sponsor ayarladik ama? Hala da gelecek diyorlarArkamızda Koç holding olmadığı için
Geri pasi partey atmadı mi
Pva haklıydı
Arda’nın kariyer sezonudur o sezonO kadroyla bu kadro kıyas kabul etmez bence. Baros sezon başı, Kewell sezon ortası sezonu kapatmıştı zaten o zamana kadar şampiyonluk yarışındaydık. Elano kötü çıkmıştı Nonda bitmişti kağnıdan halliceydi. Arda ise kaptanlık verilmişti ve kaldıramamıştı polemiklerden çıkamıyordu. Şuandan itibaren hiç transfer yapmasak bile tarihimizin en iyi kadrolarından birine sahibiz. 2-3 kaliteli transfer daha gelirse 2000 kadrosunu bir kenara bırakıyorum bence tarihimizin en iyi kadrosunu kurmuş olacağız. Başarı gelir mi bu ayrı konu tabi sezon içinde nelerle karşılaşırız bilemeyiz.

inşallah orta saha arıyodur forumda takılmak yerineErden Timur forumda dolaşıp kıs kıs gülüyordur :d
@Oğuzhan Sesko avatarımla post şov mu yapıyon hea
1 loca da Konya gibi jakuzili olsun
İsteseler de oynatamıyorlardı kadroyu çok önceden bildirdikleri için diye biliyorumİnşallah zaniolo süre bulur. Avrupa maçı için emery zaniolo süre bulacak dedi kadro'ya almadı serefsiz
Reis adam istese tek şirketin yıllık karıyla Fenerin borcunu kapatırIyi sponsor ayarladik ama? Hala da gelecek diyorlar
Arda’nın kariyer sezonudur o sezon
Malum kırılma sürecine kadar çok iyidi
Sonra düşünce ilk ona sardı taraftar haklı/haksız tartışılır
Elano’ya bariz pas atmıyor, dışlıyorlardı ama takımdan, statta çok net görülüyordu
Belki de bundan bir halt olmaz diye atmıyorlardır gerçi![]()