Verratti gibi bir üstün yetenegi istememeni garip karşıladım.evet gazete ilanı:
1.60 ve altı boya sahip 30 yaş üstü yazı boş geçirmiş ve kasım ayında oynamaya başlayabilecek orta saha aranıyor
başvuru: hasnun galip sok.
Verratti gibi bir üstün yetenegi istememeni garip karşıladım.evet gazete ilanı:
1.60 ve altı boya sahip 30 yaş üstü yazı boş geçirmiş ve kasım ayında oynamaya başlayabilecek orta saha aranıyor
başvuru: hasnun galip sok.
En azindan kimin gelmeyeceğini biliriz.
O kuşa soylesene merti koyunca kalite düşmüyor mu
Bende dominguezi beğendim oyun tarzı torreiraya benziyor ve boy avantajı varsürekli konuda ismi geçen holberg ve dominguez'in ikisinide tuttum diyebilirim. dikine tık tık güzel pas bırakıyor ikiside.
ısırıp topta kapıyorlar defansta
(youtube videolarına göre )
Öyle birsdy olmaz genel olarak Abdülkerim kazım oynar ligde.ilerde 1 türk olmalı. Ben Barışı forvette kullanırım icardiyle beraber en azindan geri gelir defanstta yaparŞikeciler umrumda değil ama sırf şu yerli kuralı yüzünden ligde Zaha yerine kerem tercih edilirse fena üzülürüm
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hepsi gelecek ins.Veratti ramos talisca hamleleri bekliyorum
Verratti gibi bir üstün yetenegi istememeni garip karşıladım.
Abi Torreira da boy yok ana zamanlamayı güzel yapıyor ama genede gelen adam 1.80 e yakın olursa iyi olur geçen sezon deplasman sekiztaş maçında çok düştük boy konusundan hava toplarında mesela ramosuda bu yüzden istiyorum hava toplarını çok güzel karşılıyor orta sahadada şöyle bi azman olursa süper olur aslında keşke melo gibi dengeli bir oyuncu bulsak defansı iyi topaç çıkmayı seven melonun bi artısı vardı diagonal paslarıfa iyiydi meselaNe taktınız boya yahu. Sanki basket takımına pivot arıyoruz.
Önümüzdeki hafta erden baskan logar kapaklarini montelediginde seninle hesaplasagiz. He 1.60 he 30 yaş üstü he.
90dk boyunca 1 tane top getiremedi ne büyücü ama.
Şimdi susuyorum haftaya cok agir konuşacağım.kaç para alıyorsun açıkla
Şimdi susuyorum haftaya cok agir konuşacağım.