- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
@Hayri Cund suan napmaktasin ahbert
Çay içiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hayri Cund suan napmaktasin ahbert
Ne Wijnaldum'u ya. Salih Özcan alsak daha mantıklı.
Salih only wants Fener diyorlar. Fanatik Fb li bir sülalenin mensubu imiş, Gs de oynamam demekte imiş. Bu kafada ise artık yazmayalım bu arkadaşı.Ne Wijnaldum'u ya. Salih Özcan alsak daha mantıklı.
Futbolcular takım tutsaydı irfan bizde oynuyor olurdu rtaş.Salih only wants Fener diyorlar. Fanatik Fb li bir sülalenin mensubu imiş, Gs de oynamam demekte imiş. Doğru ise artık yazmayalım bu arkadaşı.
Demirbay yerine onun alınmasını çok istemiştim; hem orta saha, hem de yerli sorununa çare olurdu. FB li tipi var zaten. Profesyonellik filan tamam da öyle ise ben de istemem. ''Galatasaray bir his takımıdır''...Salih only wants Fener diyorlar. Fanatik Fb li bir sülalenin mensubu imiş, Gs de oynamam demekte imiş. Bu kafada ise artık yazmayalım bu arkadaşı.
Salih only wants Fener diyorlar. Fanatik Fb li bir sülalenin mensubu imiş, Gs de oynamam demekte imiş. Bu kafada ise artık yazmayalım bu arkadaşı.
Parayı Salih'e basıp transferi kapatalım
Kimse istemiyor o copuWijnaldum nasıl beklemiş bizi yaw
Alabiliyoruz yani istesek
Kimse istemiyor o copu
Bu kadar beklettiğimize göre ve kimse de istemediğine geri eski wijnaldum değil demek ki işte yav.Wijnaldum nasıl beklemiş bizi yaw
Alabiliyoruz yani istesek
32 olmuş o yüzden miKimse istemiyor o copu

Arapların dediği gibi Salah gerçekten son maçına çıkıyorsa acaba Liverpool 35 milyon € verip Zaniola'yı alır mıydı? Maç başlarken birden aklıma takıldı.![]()
2020 yilinda benim 2 degil 1 cocugum vardi mesela.Liverpool şampiyon oldugu sene iyiydi aslında. Enerjisi yüksek tempolu bir oyuncu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi