Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski topçular
Youtuberlar
Bloggerlar
Twitter fenomenleri
Eski basın mensupları

Milyonlarca yorumcu oldu ülkede

Sağdan soldan analizler uçuşuyor her yerde

Geçenlerde Orhan Uluca ile Serdar Kelleci'nin iki analizi, Çanakkale savaşındaki mermiler gibi havada çarpışmış :/
Serdar kelleci iyi adamda analiz işini hiç iyi yapamıyor bence :asd:

Üzülürsek üzeriz

Umut’um
images (77).webp

O kızın Ali Yigit hakkında söyledigi sözler yanına kar kalacak. İzlenmesi x ise 3x 4x olacak, yeni dunyada artık bu tipler prim yapiyor. 2 gün linç yer sonra tanımayan izlemeyen kitle de izlemeye başlar kızı. Bunun bir çözümü yok bu arada bazı şirketler bile linç yeyip gündemde olmayı tercih ediyor kasti olarak

Hukuki olarak bir şey yapılır mı bilmiyorum ama kulüp böyle tiplerle uğraşmalı

Sırf galatasaraylı diye demiyorum, 13-14 yaşında bi çocuğa cüce, dünyanın en çirkini gibi ithamlarda bulunmak o yaşlarda travmaya yol açabilir, video bir de yayılıyor git gide. Bir de hasta bu çocuk morale ihtiyacı var. Çıkıp özür dileyip olayın kapanacağını falan düşünmüş kız ama dediğim gibi yaptığı şeyler yanına kar kalacak %100

Bartlomiej Kludka : "Kludka, Zagłębie taraftarlarına veda etti. Kludka ayrıca kulüpler arasındaki transfer ve sözleşme şartlarında tamamen anlaşmaya varıldığını ve önümüzdeki hafta Galatasaray oyuncusu olacağını belirtti"

(Polonya basınında çıkan haber)

Bartłomiej Kłudka
Takım : Zaglebie Lubin
Mevki : Sağ Bek
Boy : 1.86
Uyruk : Polonya

O kızın Ali Yigit hakkında söyledigi sözler yanına kar kalacak. İzlenmesi x ise 3x 4x olacak, yeni dunyada artık bu tipler prim yapiyor. 2 gün linç yer sonra tanımayan izlemeyen kitle de izlemeye başlar kızı. Bunun bir çözümü yok bu arada bazı şirketler bile linç yeyip gündemde olmayı tercih ediyor kasti olarak

Sırf galatasaraylı diye demiyorum, 13-14 yaşında bi çocuğa cüce, dünyanın en çirkini gibi ithamlarda bulunmak o yaşlarda travmaya yol açabilir, video bir de yayılıyor git gide. Bir de hasta bu çocuk morale ihtiyacı var. Çıkıp özür dileyip olayın kapanacağını falan düşünmüş kız ama dediğim gibi yaptığı şeyler yanına kar kalacak %100

bu sosyal medya mevzusu gerçekten zıvanadan çıkmaya başladı

eskiden kamusal figürler üzerine böyle yorum yapma hakkı vardır diyordu hukuk ama artık sıradan milyonlarca insanların görüntüleri izinsiz kullanılarak hem prim yapılıyor hem bu insanlar geri dönülemez şekilde afişe ediliyor, aşağılanıyor vesaire

tüm dünyada makul bir hukuki çerçeve lazım bu işe

bu özgürlük filan değil

Bence de oyle kendi kendine mal mal yayin yapan birinin videosunu gundeme tasimak sacmalik. Dedigin gibi hem hicbir cezasi vs olmayacak hem de cocuk gorecek videoyu

Kiz da daha cok taninacak muhtemelen mutlu bile olmustur cunku fbli embesiller gidip abone falan olur buna

Transfer piyasası anlamında yine acayip sıkıcı bir günü geride bırakıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt