- 18 Mayıs 2011
- 22.152
- 12.048
- 1.873
Daha fazla reklamını yapmaya gerek yok bence bu zevzeğin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisi birden nasıl olur?Dominguez ya da salih ikisi de uyar bana
Hafta içi gibi düşün salı günü maç var salıyı hafta sonu gör...Maç olmayınca tadı olmuyor hafta sonunun yav
Gereksiz olurİkisi birden nasıl olur?
O kızın Ali Yigit hakkında söyledigi sözler yanına kar kalacak. İzlenmesi x ise 3x 4x olacak, yeni dunyada artık bu tipler prim yapiyor. 2 gün linç yer sonra tanımayan izlemeyen kitle de izlemeye başlar kızı. Bunun bir çözümü yok bu arada bazı şirketler bile linç yeyip gündemde olmayı tercih ediyor kasti olarak
Hukuki olarak bir şey yapılır mı bilmiyorum ama kulüp böyle tiplerle uğraşmalı
Sırf galatasaraylı diye demiyorum, 13-14 yaşında bi çocuğa cüce, dünyanın en çirkini gibi ithamlarda bulunmak o yaşlarda travmaya yol açabilir, video bir de yayılıyor git gide. Bir de hasta bu çocuk morale ihtiyacı var. Çıkıp özür dileyip olayın kapanacağını falan düşünmüş kız ama dediğim gibi yaptığı şeyler yanına kar kalacak %100
Amrabat-Nelsson takası olsa tepkiniz ne olur ?
Senin tepkin ne olur bumutum.
Nelsson Amrabat takası + Ramos.
uygun mu?
karının kendisi de fbliBence de oyle kendi kendine mal mal yayin yapan birinin videosunu gundeme tasimak sacmalik. Dedigin gibi hem hicbir cezasi vs olmayacak hem de cocuk gorecek videoyu
Kiz da daha cok taninacak muhtemelen mutlu bile olmustur cunku fbli embesiller gidip abone falan olur buna
Uzun zamandir seninle ugrasmiyorumBravo Baba Vanga
Su veren itfaiyenin deriz
De get ihtiyar