Eren Yıldırım
Sarı Üye
- 14 Ocak 2023
- 823
- 487
- 408
Ondan once de BAM ile yani cok uçmayalım benceSu lafı tekrar etmenin manası yok, ondan 5 sene önce de Selçuk Melo Sneijder ile oynuyorduk. Sanki tarihimiz boyunca Berkan Taylan ile oynadık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ondan once de BAM ile yani cok uçmayalım benceSu lafı tekrar etmenin manası yok, ondan 5 sene önce de Selçuk Melo Sneijder ile oynuyorduk. Sanki tarihimiz boyunca Berkan Taylan ile oynadık
Ndombili haberi keyif meyif bırakmadı bulut gibi olabilirim her an
ndombeleye aldıkSayfa 380'deyim
Neler oldu
MantıklıBence de Ndombele şimdiye 50 kere imzalardı olursa Sergio'yu da gönderiyoruz anlamı çıkar. Ndombele+x gibi
Gonderelim zaten şu kadroda gereği yok. Onun işini Kerem demirbayda yapar. Defansif 2 0rta,sahaya ihtiyaç varBence de Ndombele şimdiye 50 kere imzalardı olursa Sergio'yu da gönderiyoruz anlamı çıkar. Ndombele+x gibi
Sende karavan filan mı var her yeri geziyonSanırım terminalde gördüğüm bir kıza aşık oldum. Konum yiğitin mekanı kutahya
Ben söyleyince birşey yok lekip söyleyince auuuv.Söyledikleri adam net Ndombele
Bedelsiz kiralık maaşın yarısını Tottenham'ın üstlendiği bir anlaşmaya hayır demem, Midtsjö ve Oliveira'ya plaket takdim edildiği takdirdendombeleye aldık
Domingez ile ilgili bir analiz izlemiştim oyuncunun olumsuz özelliklerini saydıklarında kendisine yapılan her baskıda topu ya yana yada geriye oynuyor demişlerdi. Bu durum benim kafamı karıştırdı açıkcası. O bölgeye topla adam eksiltebilen dribling yeteneği iyi olan adam alınması lazım.frede 15 bons yıllık 5 milyon euro ve 4+1 sözleşme vermemek her türlü mantıklı ya yönetime kızamam bunun için
dominguez hala alınabilir duruyor, ndombeleden daha risksiz ve maliyetsiz neden uzak duruyoruz acaba