Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.209
- 24.252
- 3.093
Hala duruyor özel uçak değişiklik yok.
Umarım kaynağın melikşahla aynı değildir.. hayırlı olsun camizamıza..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala duruyor özel uçak değişiklik yok.
Dönerse döner aga ne dert ettiniz bu kadar. Alırız aslanlar gibi kullanırız. Verdiğimiz paranın nerdeyse yarısını çıkardık zaten kiralama ile.Zaniolo bence bugün kötüydü. Tehlikeli olacak pozisyonlara girdi ama devamını getiremedi.
Seneye dönmesi ihtimaller dahilinde. Büyü tutuyor gibi.
Twitter'da gezerken Bumut'a rastladım.
Zamiryo net bencil görüp de vermiyor çoğu zaman. Barış ise at gözlüğüyle oynuyor. Sinan'a katılıyorum öyle demişse.Bunu burada da yazdım, biraz ayrımcılık yapıyor gibi Sinan ama iyi niyetine inanalim
Vallahi öyle , gunduz goy goy yaparken iyi , gece hepsi uyuyor 50 kere dedım kı gecelerı tek kalıoruz nobette suraya askeri usuül 1-3 , 3-5 vs nobetcı dikin dedim dinletemedim.Bu saatte açacaksın yeni başlığı, bak kimler gerçek nöbetçi
Ndombele ligin içinden gececek haydar abi herkes ters köşe olacak..Sanmıyorum ama bu kadar bekleyişin sonu Ndombele arızası olursa en hafif tabirle çok ayıp ederler. Erden Timur da tüm fiyakasını kaybeder, dümdüz güvenilmez yönetici seviyesine iner gözümde. Kimseyi almıyoruz diyerek transferi kapatmaları bir tık daha prestijli bir duruş olur.
Melo da İtalya'dan yılın bidonu olarak gelmişti, ligin içinden geçti, yetmedi Serie A'ya gidip intikam aldı, üzerine bir de Brezilya yapıp show yaptı.
Ndombele de aynısını yapabilir.
Ramos+Ndombele+Fırsat Transferi-Midjso=Huzur
Oliviera, Mertens ve Dubois kalmalı bence, gördüğümüz üzere ŞL'de bize tecrübeli oyuncu şart.
Nelsson Boey Apo Berkan Kerem gibi oyuncular baskıyı kaldırmakta zorlanıyor
Ndombele ligin içinden gececek haydar abi herkes ters köşe olacak..