Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin içinden geçeceği varsa da o kıvama gelene kadar lig biter. O formunu bulana kadar Avrupa maçları falan derken 3 günde bir maça çıkmak zorunda kalan Torreira kesin ağır sakatlanır, formunu bulması da bir halta yaramamış olur.
Kesinlikle katiliyorum. Ndombele'den bir bok olmaz. Adamin profesyonelligi yok. Antrenmanlara duzenli gec giden, kilosunu duzgun bir seviyede tutamayan profesyonel futbolcu mu olur? Bu adami transfer etmek cope atacak paran var demektir.

Melo ile karsilastirmak Melo'nun annesine kufur etmek gibi birsey.

Almanya Belçika Hollanda liglerinden topçu almayın sayın yönetim

iskandinavlardan alırken de kılı kırk yarın. hatta yılın bu zamanı oradan da almayın

Muhtemelen yarın yeni nöbet açılır ve o nöbette stoper ve orta saha ile transferin noktalandığı nöbet olur bence

15-20 milyon euroluk harcama için Avrupa'da transferin bitmesini bekliyoruz çok net bir fırsat transferi çıkacak karşımıza
Firsat transferi cikacaginin bir garantisi yok; Arap liginin transfer sezonu 20 Eylül'de bitiyor. Bence Şampiyonlar Ligi'ne kalmayi bekliyoruz; kalırsak o gelire gore transfer yapacağız.

İngiltere ligini izlediğimde keşke zahayi alabilsek diyordum aldık.
Amrabat i da milli takımda beğenmiştim inşallah onu da alırız.

Dominguez'i Oliveira yerine Midtsjo yada Berkan'la karsilastirmak daha doğru olabilir. Onlardan çok daha faydalı olur ama 10 milyon üstünde bonservis vermek riskli. Genc olması, Arjantin milli takiminda ve Italya liginde oynaması bu riski azaltıyor, her zaman bir piyasası olur, elde kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt