Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gunaydin rtslar. Bu hafta artik ne olacaksa olacak. Saya saya getirdik son haftayi (bizim icin). Söylenene göre pazar veya pazartesi CL listeleri bildirmek icin son gun. O yuzden bu hafta özellikle carsamba dan itibaren dananin kuyrugu kopar diye dusunuyorum. Hakkimizda hayirlisi olur insallah

Hareketli bir hafta bizi bekliyor

Cl play off tamamlandiktan sonra oluyor genelde. Persembe olma ihtimali yuksek. Cuma da uel ve konferans cekilir

Kura çekimi 31 Ağustos Perşembe günü.
Bizimkiler gelecek rakiplere göre transfer yapar. Yani Cuma gününden önce transfer beklemiyorum ben.
Tabii önce yarinki maçı kazasız belasız geçirmemiz lazım.

İki kanat ve forvet arkası olmak üzere üç pozisyonda yerli alternatifimiz sadece Kerem ve Barış kaldı Yunus, Yusuf ve Caner gidince. Buraya düşük maliyetli ve yerli bir transfer yapmamız gerekiyor. Oğulcan’ı bu noktadan sonra takıma alacağımızı sanmıyorum ama bir ihtimal de o.

İki kanat ve forvet arkası olmak üzere üç pozisyonda yerli alternatifimiz sadece Kerem ve Barış kaldı Yunus, Yusuf ve Caner gidince. Buraya düşük maliyetli ve yerli bir transfer yapmamız gerekiyor. Oğulcan’ı bu noktadan sonra takıma alacağımızı sanmıyorum ama bir ihtimal de o.
Halil ve Kerem Demirbay alindi.

Geçen sene ŞL yokken riski çok düşük Torreira'yı getirdik. Bu sene ŞL garantisi için aylarca beklemişken ana planda Ndombele riskine girmemiz zero ihtimal. 19/20'deki Lemina gibi gelirse ekstra gelir.

Arkadaşlar Rıza isimli şahıs zamanında Tarık Çamdal’ı forumda en çok isteyen kişidir

Ndombele isteğini buradan anlayabilirsiniz

Ramos konusuna da artık herkes şüpheyle yaklaşsın

Olası Dombele transferinde kendisine saplamayı öneriyorum

Arkadaşlar Rıza isimli şahıs zamanında Tarık Çamdal’ı forumda en çok isteyen kişidir

Ndombele isteğini buradan anlayabilirsiniz

Ramos konusuna da artık herkes şüpheyle yaklaşsın

Olası Dombele transferinde kendisine saplamayı öneriyorum
+ alper potuk

Herkes haddini bilsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt