Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar zaman bekleyip, kimsenin istemediği, oynamayan ndombele almayız Umarim. Oyuncu geçmişte iyi olabilir ama ne vereceği muamma topcu.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Rıza isimli şahıs zamanında Tarık Çamdal’ı forumda en çok isteyen kişidir

Ndombele isteğini buradan anlayabilirsiniz

Ramos konusuna da artık herkes şüpheyle yaklaşsın

Olası Dombele transferinde kendisine saplamayı öneriyorum
alper potuk geleceğin lampard'ı demiş idi

:asd:

En kritik bölgeye en riskli transferi yapamazsın
Ndombele bence üfürme bir işi
Gelecek olsa 20 gün önce bizdeydi kanaatimce

Zaniolo da düşüşteydi
Sneijder de bi nebze
İcardi de

Ndombele düşüşte olmasa nasıl alacaksın zaten

Yükselişte olan ve kalitesi master class olmayan dominguez mi yoksa düşüşte ama üst düzey kumaşı olan 26 yaşında ndombele mi

Zaniolo da düşüşteydi
Sneijder de bi nebze
İcardi de

Ndombele düşüşte olmasa nasıl alacaksın zaten

Yükselişte olan ve kalitesi master class olmayan dominguez mi yoksa düşüşte ama üst düzey kumaşı olan 26 yaşında ndombele mi
Düşüşte ve psikolojik olarak dibin dibine batmış 100 kilo olmuş dombiliyi isteyen sadomazocudur

Arkadaşlar Rıza isimli şahıs zamanında Tarık Çamdal’ı forumda en çok isteyen kişidir

Ndombele isteğini buradan anlayabilirsiniz

Ramos konusuna da artık herkes şüpheyle yaklaşsın

Olası Dombele transferinde kendisine saplamayı öneriyorum
Tarık Çamdal' ı istemek konusunda @Melikşah Aydoğan dan daha hararetlisi yoktu, konuyu adeta ''Beka meselesi'' haline getirmişti. O transfere en muhalif kişi de bendim, karşılıklı mesajlarla epey yorulduğum ve yıldığım için aklımda kalmıştır...

Gunduzi için Ounahi için insanlar nöbet tutuyor. İşin garip tarafı bu adamlar Marsilyada falan forma şansı bulamayan gönderilmek istenen futbolcular. Şu an biz CL'de Marsilya ile eşleşsek insanlar halay çeker bal gibi kura diye. Bu işte bir terslik var ama ben çözemedim.

Sergio, Midtsjö, Berkan OUT
Veratti, Dominguez, Emirhan İlkan, Salih Özcan IN

Nelsson, Dubois OUT
Ramos, DCR IN

7 transferle bu iş biter. Seneye de Mertens yerine fırsat 10 NO alınır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt