Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ramos transferinin sponsorlarından biri belli olmuş knk @Emrah Duvar

1693211749440.png

Futbolun konuşulduğu bir platformda küfür nasıl yasak olur ya

He tmm yaptırımları vardır zart zurt eyvallah da nasıl anlatcaksın derdini, kendini nasıl ifade edeceksin. Bazı durumlarda kelimeler yetersiz kalıyor. Bunun kelime dağarcığı ile alakası yok. Edeceğin küfürün dışında o anki duruma, veya ilgili kişiye oturacak başka bi kelime yok literatürde.

Yakışıyor işte cuk oturuyor
Aga sen kendinde misin? Su yazdigini yazana kadar 3 dakika gecmistir rahatca. O arada kufur eden zaten evinde etmistir bir de bizim okumamiz mi lazim? :)

Kendi duygularini sadece kufurle anlatabilen insana ben insan degil yaratik derim mesela. Neyse.. Kafalar guzel pazartesi sabah.

Futbolun konuşulduğu bir platformda küfür nasıl yasak olur ya

He tmm yaptırımları vardır zart zurt eyvallah da nasıl anlatcaksın derdini, kendini nasıl ifade edeceksin. Bazı durumlarda kelimeler yetersiz kalıyor. Bunun kelime dağarcığı ile alakası yok. Edeceğin küfürün dışında o anki duruma, veya ilgili kişiye oturacak başka bi kelime yok literatürde.

Yakışıyor işte cuk oturuyor
Yaşını başını aldın hacca git cumaları kaçırma. Küfür filan napcan bu saatten sonra

Nöbet tamamen yoğun bakıma girdi bir kırmızı başlık bir son dakika falan istiyor bünye güzel bir ortasaha ile çok keyifleneceğiz

Demin video izledim. Eski UA baskani, yonetimden birisi ile konustum, Ramos icin 2 yonetim 6 da sponsorlar verecek dedi. Hatta CuneytGkalamis da Metin Bey'in ismini vermemesi şık olmus gibi yari sitem yari tiye alan tweet atmis.
Valla ne desem bilmiyorum. Galiba Nelsson da satilmayacak. Hic olmazsa Nelsson - Hojberg takasi gibi bir sey olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt