Mete Kaya
Kırmızı Üye
- 5 Temmuz 2013
- 2.329
- 2.033
- 1.143
İnşallah aynı kaynaktır reis, Ramos'un gelmesini istemeyenlerdenim çünküBanegada çok fena yanıldım. Kaynaklarımda o dönem yanılttı be dostum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah aynı kaynaktır reis, Ramos'un gelmesini istemeyenlerdenim çünküBanegada çok fena yanıldım. Kaynaklarımda o dönem yanılttı be dostum.
Kabul edilmedi KEMALİM
Onur Kürek olarak revize talep edeceğim bir dahakine
Ben spesifik bir olay için demedim ki. Genel olarak küfür edilebilmeli ondan bahsediyorum. Sen ne anladın acabaAga sen kendinde misin? Su yazdigini yazana kadar 3 dakika gecmistir rahatca. O arada kufur eden zaten evinde etmistir bir de bizim okumamiz mi lazim?
Kendi duygularini sadece kufurle anlatabilen insana ben insan degil yaratik derim mesela. Neyse.. Kafalar guzel pazartesi sabah.
Hasssss. Sen kendine bak. 2009 da 25 yaşında olsan şimdi 38-40 oldunYaşını başını aldın hacca git cumaları kaçırma. Küfür filan napcan bu saatten sonra
Aynı kaynak değil. Meteciğim Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi stoperi geliyor. Keyfine bakalım. Alalede biri değil Ramos bu Ramos.İnşallah aynı kaynaktır reis, Ramos'un gelmesini istemeyenlerdenim çünkü![]()
FCBInside haberini mi diyorsun? Onlarin kaynagi Ensonhaber. O sayfaydi ilk defa duyuyorumAlman basininda Boey-Bayern Iddiasi dolaniyor.
1.5 saat ya yakin sayilir gecenlerde ordaydim daha@Rahmi Aslan yakın mı sana
Kendimizi dev aynasinda görmekten vaz gecelim derimGunduzi için Ounahi için insanlar nöbet tutuyor. İşin garip tarafı bu adamlar Marsilyada falan forma şansı bulamayan gönderilmek istenen futbolcular. Şu an biz CL'de Marsilya ile eşleşsek insanlar halay çeker bal gibi kura diye. Bu işte bir terslik var ama ben çözemedim.
Günaydın üstadHasssss. Sen kendine bak. 2009 da 25 yaşında olsan şimdi 38-40 oldun
Evet Rdas EnsonHaberi kaynak olarak göstermislerFCBInside haberini mi diyorsun? Onlarin kaynagi Ensonhaber. O sayfaydi ilk defa duyuyorum
GünaydınGünaydın üstad