Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş’tan onanayı Kiralamak için 100 bin Euro teklif edelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aga sen kendinde misin? Su yazdigini yazana kadar 3 dakika gecmistir rahatca. O arada kufur eden zaten evinde etmistir bir de bizim okumamiz mi lazim? :)

Kendi duygularini sadece kufurle anlatabilen insana ben insan degil yaratik derim mesela. Neyse.. Kafalar guzel pazartesi sabah.
Ben spesifik bir olay için demedim ki. Genel olarak küfür edilebilmeli ondan bahsediyorum. Sen ne anladın acaba

Sadece küfür de demedim. Bazen cuk oturuyo dedim. İstersen edeyim bak nası oturcak

10 sene sonra foruma döndüm, adamlar hala burda yazıyor bi de bana dinozor diyor
Bi çıkın hava alın beyniniz yandı (Bak şimdi burda bi küfür iyi giderdi)

Gunduzi için Ounahi için insanlar nöbet tutuyor. İşin garip tarafı bu adamlar Marsilyada falan forma şansı bulamayan gönderilmek istenen futbolcular. Şu an biz CL'de Marsilya ile eşleşsek insanlar halay çeker bal gibi kura diye. Bu işte bir terslik var ama ben çözemedim.
Kendimizi dev aynasinda görmekten vaz gecelim derim

Sofyan çok iyi oyuncu sert driblingi var lakin adam klasik 6 numara çift yönlü oyuncu lazım bence

Soğuk ülke ve başka yerlerin insanlarıyla şuan iç içe olduğum bir muhitteyim bir süredir
Galatasaray gerçekten dünya çapında bir ekol
Kewell ve mertens formalı minik yabancı hergeleleri alınlarından öpesim geliyor fakat aileleri tarafından linç olma korkum beni durduruyor
Ne kadar gs düşmanı varsa taa anasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt