Sami Karakoç
İmparator
Ne fanatikligi be kizim ozetlere bakıyorum sadeceTransfer dönemi bu hafta hareketli olur diye 30 ağustos tatiliyle 28-29 ağustos icin izin kullanip birlestirmistim
İzinler bosa gitti gibi duruyor
Ne fanatikligi be kizim ozetlere bakıyorum sadeceTransfer dönemi bu hafta hareketli olur diye 30 ağustos tatiliyle 28-29 ağustos icin izin kullanip birlestirmistim
İzinler bosa gitti gibi duruyor
Ben Oğuzhan ÖlmezGünaydın
Bi de isimler değişmiş kim kimdir tanımıyorum
Naber lan?Ne fanatikligi be kizim ozetlere bakıyorum sadece
Cöp zatenroma taraftari paredese cop cekiyor
hahahaha
Eski soyadın çok heybetliymiş OğuzumBen Oğuzhan Ölmez
Keramettin'in işleri işte. Mizaha susayınca isimleri revize ediyor.
Bomboş bir yorum. Madem Tottenhamda mutsuz vs sebebini bilmiyoruz o zaman onu parlatan Lyona kiralik gidince neden orada tutunamamis? Hadi diyelim Lyon un parası yetmedi. Yine kiralık gittiği Napoli gibi bir takimda niye tutunamamis. Hadi diyelim ki Napolide forma bulamazdi ee sevselerdi performansini en azindan yedek için değerlendirip firsat transferi bu adam diyemezler miydi? Bir biz mi akilliyiz firsat transferi konusunda?26 yaşında bu kadar yetenekli bir adam nasıl bitiriyor abi futbolu
Mutsuz takımında, oynamak istemiyor, o toplulukla birlikte hareket etmek istemiyor
Bilmiyoruz bak bunu sen de ben de kimse bilmiyor belki oldukça geçerli sebepleri var
Adama yeni bir challenge lazım, yeni bir yol lazım, yeni hedefler yeni zaferler lazım belki
Yani adam 100 kilo olmuş, idmana geç geliyor falan bunlar kriter deği. Neden bu durumda olduğu kriter, onu da biz bilmiyoruz
İddialı bir soyisimEski soyadın çok heybetliymiş Oğuzum
Nasil bukadar emin olabiliyorsun gollere ufleyen adam?%90 sofyan
%4 ndombele
%1 bentancur
%2 verratti
%2 hojberg
%1 gravenberg
Daha çok hem stoper hem sağ bek oynayabilecek birini arıyorlar gibi takip ettiğim kadarıyla ama twitter fan sayfalarında baya Boey övgüsü gördüm.Boey Bayern iliskisi daha sicak bir hale gelebilir bu arada.
Pavard-Inter-Bayern ücgeni büyük bir krize yol acti. Mazraoui disinda sag bekleri yok. Mazraoui de her macta istenilenleri vermiyor. Oradan bir sürpiz teklif gelebilir.
O mu yapıyo? Bak yaBen Oğuzhan Ölmez
Keramettin'in işleri işte. Mizaha susayınca isimleri revize ediyor.
Daha çok hem stoper hem sağ bek oynayabilecek birini arıyorlar gibi takip ettiğim kadarıyla ama twitter fan sayfalarında baya Boey övgüsü gördüm.
Bayern oraya Kotcap'i alacak gibiBoey Bayern iliskisi daha sicak bir hale gelebilir bu arada.
Pavard-Inter-Bayern ücgeni büyük bir krize yol acti. Mazraoui disinda sag bekleri yok. Mazraoui de her macta istenilenleri vermiyor. Oradan bir sürpiz teklif gelebilir.