Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.088
- 1.375
- 2.088
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray Spor kulübüne taraftarı mal yerine koymaktan dolayı iki dönem transfer yasagi yöneticilerine de Avrupa’ya çıkış yasagi getirilmiştirUlan FIFA keşke bu yaz transfer yasağı verseydi
ya epl asansör takımlarının böyle alıp sattığı tonla oyuncu var. 25ler 30lar havada uçuşuyor. 3 sene sonra tsl'de karabük, konya falan alıyor o topçuları.Kısaca Epl için değeri 18 olabilir ama bizim için değil
Yalan haberden başka birşey değil.Belki ordadir da problem orayayla alakali kesinlikle olduğunu düşünmüyorum.Herhalde transfer cevabı için Roma başkanının ABD'de de sabah kahvaltısını yapıp kahvesini içmesini bekliyoruz.
Yo gayet aynı sayılır. Angelino'da 3-5-2 sol bekiydi. Buda aynı.angelino ile alakasız oyuncular ya. Yedeği demek olmaz hocam.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncuyu daha doğru dürüst oynamadı bile. Gedson diyorsun geçen sene neler denmiş oyuncuya kendi taraftarı tarafından. İcardi - Torreira piyango zaten. Bana göre GS hiç bir oyuncuya 18 milyon bonservis vermemeliydi yine bana kalsa GS'nin maaş bütçesi 40 milyonu geçmemeliydi.oyuncuyu kötüleyip değersizleştirmiyorum yahu.
sara gs'ın 18 m euro verip alacağı bir oyuncu değil. onu diyorum.
ayrıca bir ton örnek verdim orada, rafa'dan, icardi'ye gedson'a kadar. bir amrabat'ı almışsın kaale. tamam 15+3 olsun. eee? sara'dan ucuz?
Önce bir araştırın beyler. Angelino 3-5-2'nin 5'linin sol kenar oyuncusuydu. Zalewski gelirse bizde aynı pozisyonda oynayacak.Şunu fb yapsa 20 sayfa taşağını geçerdik burada
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Her topçuya 4-5 sene sözleşme veren adamın kendisi için 2 yıl uzatması beni oldukça şaşırttıCenk paṣam 2 senelik sözleṣme kapti
E tabi kapacak cok iyi calisiyor
Yo gayet aynı sayılır. Angelino'da 3-5-2 sol bekiydi. Buda aynı.
Son gun mu kaldiSon gün panik transferler bekliyorum maalesef. Keske hic yapmasalar daha iyi.
Çoğu yerde kolay bonuslar 18 + 5 geçiyorya epl asansör takımlarının böyle alıp sattığı tonla oyuncu var. 25ler 30lar havada uçuşuyor. 3 sene sonra tsl'de karabük, konya falan alıyor o topçuları.
ndiaye'yi 18'e satmadık mı mesela, s'othon almıştı galiba ya da reading mi? :d
nooldu ndiaye sonra yaprak gibi süzüldü, anadolu anadolu dolaştı.
ben jelert+sara'ya bonuslar hariç 27 m euro (kap'ta açıklanan rakam) verilmesini kabul edemiyorum kısacası. kim verdiyse de araştırılmasını istiyorum bir gslı olarak.
Aynı şeyi söylüyorum dostum eleştiri için yazmadım.Önce bir araştırın beyler. Angelino 3-5-2'nin 5'linin sol kenar oyuncusuydu. Zalewski gelirse bizde aynı pozisyonda oynayacak.
Kaldı üstad yarın son gün.Son gun mu kaldi![]()
Senin için yazmadım Ali Burak kardeşim ama yani gönderdiğimiz adamın yedeğini almak için 12 milyon bayılıyoruz. Onda da gelmiyor bile adam.Aynı şeyi söylüyorum dostum eleştiri için yazmadım.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY