Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısaca Epl için değeri 18 olabilir ama bizim için değil
ya epl asansör takımlarının böyle alıp sattığı tonla oyuncu var. 25ler 30lar havada uçuşuyor. 3 sene sonra tsl'de karabük, konya falan alıyor o topçuları.

ndiaye'yi 18'e satmadık mı mesela, s'othon almıştı galiba ya da reading mi? :d

nooldu ndiaye sonra yaprak gibi süzüldü, anadolu anadolu dolaştı.

ben jelert+sara'ya bonuslar hariç 27 m euro (kap'ta açıklanan rakam) verilmesini kabul edemiyorum kısacası. kim verdiyse de araştırılmasını istiyorum bir gslı olarak.

oyuncuyu kötüleyip değersizleştirmiyorum yahu.

sara gs'ın 18 m euro verip alacağı bir oyuncu değil. onu diyorum.

ayrıca bir ton örnek verdim orada, rafa'dan, icardi'ye gedson'a kadar. bir amrabat'ı almışsın kaale. tamam 15+3 olsun. eee? sara'dan ucuz?
Oyuncuyu daha doğru dürüst oynamadı bile. Gedson diyorsun geçen sene neler denmiş oyuncuya kendi taraftarı tarafından. İcardi - Torreira piyango zaten. Bana göre GS hiç bir oyuncuya 18 milyon bonservis vermemeliydi yine bana kalsa GS'nin maaş bütçesi 40 milyonu geçmemeliydi.

ya epl asansör takımlarının böyle alıp sattığı tonla oyuncu var. 25ler 30lar havada uçuşuyor. 3 sene sonra tsl'de karabük, konya falan alıyor o topçuları.

ndiaye'yi 18'e satmadık mı mesela, s'othon almıştı galiba ya da reading mi? :d

nooldu ndiaye sonra yaprak gibi süzüldü, anadolu anadolu dolaştı.

ben jelert+sara'ya bonuslar hariç 27 m euro (kap'ta açıklanan rakam) verilmesini kabul edemiyorum kısacası. kim verdiyse de araştırılmasını istiyorum bir gslı olarak.
Çoğu yerde kolay bonuslar 18 + 5 geçiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt