Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bonusu boşver dedim zaten hala 18+3 diyorsun. 18 de yaw düz.

sarayı bundan aşağı alamazdın diyorsun zaten ben de diyordum ki madem öyle SARA'yı ALMAMALIYDIK.

gs bir oyuncuya 18 m bonservis bandına çıkıyorsa o oyuncu üst düzey seviyede rüştünü ispat etmiş bir oyuncu olmalı. gelip direkt katkı vermeli.

bak ikna işini bırakalım, türkiye ligine gelenleri yani ikna olmuşları konuşalım istersen:

amrabat fb'ye 12 m euro bons ile geldi.
rafa silva bjk'ye yıllık 8-9 mio maliyet ile geldi. maaşı ile beraber toplam taahüt 24-27. sara ile aynı. (sara 18 bons, yıllık 2.75 verdin 5 yıl)

1 sene önce İCARDİ 10 m bons ile geldi.

daha önce,

gs torriera'yı 6 m euro'ya aldı.
bjk gedson'un %50sini galiba 6'ya aldı. tepe tepe kullanıyor. boru gibi topçu.

uzar da gider.

sen sara'nın bonservisinde bir sorun görmüyorsan daha ne diyeyim.

ayrıca jelert'i de hemen nelsson ile aynı kefeye koyma derim. awb seviyesinde bir topçunun 15-18 bandına gittiği yerde ne idüğü belirsiz adama 9+2 verdik. 11 m euro ya 11.

nelsson 7'ye geldi. 7 nere 11 nere? haydi bunda da bonusu saymayalım. 7 nere 9 nere?

ki kadromuzda 1 tane bile sağ bek yokken bu bütçe ile bu riske girdik. git as sağ beke tavernier'i koy, 3-4 milyona jelert'e yine yatırımını yap. kimse bir şey demezdi.

özetle iki transfer de skandaldır.
Bizim için uygun oyuncudur falan demiyorum ama adamın değeri bu zaten diyorum Sara için. Nelsson-Jelert'i aynı kefeye koyma sebebim ikisi de benzer yaşlarda geldi, ikisi de benzer sayıda maç yaparak geldi, İkisi de milli takım havuzunda olarak geldi, Nelsson'un gelirken Kopenhag'ta CL gruplarında maçı yok Jelert'in iyi oynadığı CL maçları var ayriyeten. Bunun dışında Amrabat'ın bonservisi 15+3 milyon maaşı 5 milyon euro. Erden Timur daha iyi oyuncuları getiremezdi diye de bir iddiam yok. Yönetimi eleştirelim GS bir oyuncuya 18 milyon bonservis veremez yada GS'nin oyun planına uymayan oyuncular alındı, plansızlıklar var gibi bu ve benzeri eleştirilerin hepsine varım. Yönetime olan bu eleştirileri oyuncuları kötüleyerek yada değersiz gibi göstererek yapmamalıyız benim düşüncem bu.

Bu sene hiç transfer yapmayıp tüm parayı saklasaydık, bazı oyuncuları satıp yerlerine sadece 1-2 yıllık kiralık oyuncu getirseydik gelecek seni yeni yönetimle falan adam akıllı 80-100 m arası transfer bütçesiyle başlardık.

Divan Kurulları , Genel kurullar neden var
Yönetim hesap versin diye değil mi
Şimdi millete çektirdiklerinin, mahvettikleri düzenin hesabını versinler

Son düzenleme:
Sen destek falan vermiyorsun. Heriften faydalanmak ama aynı zamanda da saydırabilmek istiyorsun. Çoğunluk bunu istiyor burada. Oysa dünya böyle bir yer değil. Hayatında herhangi bir şey başarmış biri nasıl iş yapıldığını, bu tarz süreçlerin nasıl işlediğini, Erden Timur gibi bir adamın nasıl özel biri olduğunu rahatça fark eder.

Fofana, Wan Bissaka ve Prass üçlüsünü alabileceğini (yahut o bütçeyle bu seviye bir üçlü getirebileceğini) belirtmek nasıl trollük oluyor.

Terbiye konusunu hiç açma. Attığın ilk cevabı oku. Ben gayet saygılı biriyimdir ama kendime de saygı duyarım. Kendime duyduğum saygının sarsılmaması adına da bana saygısızlık yapanlara hak ettikleri cevabı vermekten imtina etmem.

Asla gelmem diyeni kimse getiremez. İlk alıntılanan posttaki adamların hiçbirinin bize asla gelmem diyeceğini düşünmüyorum, hadi öyle olsalar bile yine o parayla çok daha iyi işler yapacağı aşikar ki post da bununla ilgiliydi
Yav Ali 3 tane bu isimleri alırdı gelirdi dedin. Şimdi diyorsun ki bunlar olmasa bunlara yakın adamlar alırdı. Ee biz ne diyoruz? Bunlari alamazdi ama gidip yine şuan alınanlari ya daha ucuza ya da bunlarin daha iyilerini alırdı. Benim sana yazma amacım direk o 3luyu alırdı dediğin için. Sen o cümlen içinde bunlara benzer birini alırdı demiş misin dememissin. Sonradan dediğin doğru. İlk dediğin yanlış. Daha fazla tartışmaya gerek yok. Ben nah derken el hareketi mimvalinde demedim onu. O şekilde anladiysan yanlış anlamışsın. Son olarak ben kimseye sövmek istemiyorum. Ben herkesin herseyiyle doğrusuyla yanlışiyla konuşulması taraftariyim.

Bizim için uygun oyuncudur falan demiyorum ama adamın değeri bu zaten diyorum Sara için. Nelsson-Jelert'i aynı kefeye koyma sebebim ikisi de benzer yaşlarda geldi, ikisi de benzer sayıda maç yaparak geldi, İkisi de milli takım havuzunda olarak geldi, Nelsson'un gelirken Kopenhag'ta CL gruplarında maçı yok Jelert'in iyi oynadığı CL maçları var ayriyeten. Bunun dışında Amrabat'ın bonservisi 15+3 milyon maaşı 5 milyon euro. Erden Timur daha iyi oyuncuları getiremezdi diye de bir iddiam yok. Yönetimi eleştirelim GS bir oyuncuya 18 milyon bonservis veremez yada GS'nin oyun planına uymayan oyuncular alındı, plansızlıklar var gibi bu ve benzeri eleştirilerin hepsine varım. Yönetime olan bu eleştirileri oyuncuları kötüleyerek yada değersiz gibi göstererek yapmamalıyız benim düşüncem bu.
oyuncuyu kötüleyip değersizleştirmiyorum yahu.

sara gs'ın 18 m euro verip alacağı bir oyuncu değil. onu diyorum.

ayrıca bir ton örnek verdim orada, rafa'dan, icardi'ye gedson'a kadar. bir amrabat'ı almışsın kaale. tamam 15+3 olsun. eee? sara'dan ucuz?

Erden Timur olsaydı da gelen giden çok değişmeyecekti. Okan hoca ve teknik ekibin listesi ve menajer önerileri üzerinden gidildi. Mevcut transfer listesi üzerinden giderek söylüyorum;

Erden Timur olsaydı,

- Jelert gelmeden önce Duoe gelirdi net.
- Wendel maliyeti yüzünden doğal olarak yine gelmezdi. Mctominay da gelmezdi. Sara yine gelirdi ama muhtemelen 18'e değil 13-14 civarı paraya gelirdi. Sara çok iyi topçu bence, gayet iyi transfer olduğunu düşünüyorum.
- Osimhen yine gelirdi zaten.
- Hermosso'yla anlaşıp Adana'da maç seyreden saçsız birey yüzünden olmamıştı o transfer. Erden bey anlaştıktan sonra tutup getirirdi yani Hermosso gelirdi.
- Kerem dahil olmak üzere giden tüm oyuncular yine giderdi lakin Kerem 12'ye değil minimum 15-16'ya giderdi ve Kerem gitmeden bir sol kanat oyuncusu çözülmüş olurdu. Hadi çözülmemiş olsun, bugüne çoktan çözülürdü. İtalya'da 3 gün Messi gelecekmiş gibi peşinde koşulmazdı.
- Nakit ödemelerde sıkıntı olduğu için alt yapıdan oyuncun Emin Bayram'ı 3 milyon için göndermezdin, satacaksan bile en azından 7-8'e okuturdun. Peşin ödemeler için de Erden Timur bi sponsor ayarlardı.
- Florya'da şimdiki gibi bi karamsarlık ve gerginlik olmazdı. Belki yine BJK'ye yenilir veya CL'den elenirdik lakin bi toplantı, bi buluşma, bi birlik beraberlik mesajı, sezona kötü başladık taraftarımızdan özür dileriz ancak inanın bize en güçlü şekilde geri döneceğiz havasıyla milli araya girilirdi.

Son düzenleme:
Bunları toplasan Erden Timur'un çeyreği etmez, Erden Timur'un hatası seçimden önce net konuşmaması ve tarafını belli etmemesi.. Şimdi göreceğiz muhalefet edebilecek mi, o bu kırılmasın diye, üzerime gelirler diye susmaz ve sorumluluk alır umarım

oyuncuyu kötüleyip değersizleştirmiyorum yahu.

sara gs'ın 18 m euro verip alacağı bir oyuncu değil. onu diyorum.

ayrıca bir ton örnek verdim orada, rafa'dan, icardi'ye gedson'a kadar. bir amrabat'ı almışsın kaale. tamam 15+3 olsun. eee? sara'dan ucuz?
Kısaca Epl için değeri 18 olabilir ama bizim için değil

Herhalde transfer cevabı için Roma başkanının ABD'de de sabah kahvaltısını yapıp kahvesini içmesini bekliyoruz.

Net olarak Okan hoca da hatalı bu süreçte. 2 gün kala sol açıksız alternatifsiz kadroyla kıçının üzerine oturturlar adamı işte böyle. Cenkle ibonun ipiyle kuyuya inilir mi yav

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu aciklamadan sonra Okan hoca eksiklerle oynamayi hakediyor. Ortasahasiz , kanatsiz kalsin da Man City Real Madridi gorsun.

Kaldı 1 gün. Bunlara rağmen bu takımı ölümüne destekleyeceğiz. Namussuzlar, Osimhen gibi adam aldık onun bile mutluluğunu tam yaşatmadılar.

Cenk paṣam 2 senelik sözleṣme kapti

E tabi kapacak cok iyi calisiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt