Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen çocuk musun Ali?
Ben ne Atatürk ne Fatih Terim ne Erden Timur ne de diğer değer verdiğim hiç bir adamı senin gibi putlastirmiyorum.

Saygısızsın. İşine gelmeyince nasil ağzından tükürükler saciyorsun belli oldu. Erden Timur ileride gelip zor durumlar yaşarsa baş sebebi sen ve senin gibi onun omuzlarina büyük yük yükleyecek onu ilah gibi sanan her gittigi topcuyu ucuza alıp getireceğine inanan Real madrid gibi her istediğini alan kulüp olacağımıza inanan sen ve senin gibi saf üyelerimizdir.

Rüyandan uyan ve şu adama zarar vermeyi kes. Herkes gibi normalce destekle. O gelseydi ucardi herkesi uyguna alırdı hareketlerinden vazgeç. Bu dünyada 1 kere insani olarak doğrulara doğru yanlışlara yanlış de.

Hadi şimdi bu dediklerimi iyi düşün.
Dallama beni alıntılayıp nah falan diyip senle mi uğraşcam bi de falan diye ampır ampır konuşursan cevabını alırsın.

Aferin putlaştırmadın madalya takılmalı sana.

İleride gelsin istediği kadar hata yapsın.
Elinden geleni yapar mı? Evet.
GS'nin malına mülküne göz koyar mı? Hayır.
Ondan iyisini yapacak çıkar mı? Kendisi çıkar diyor ama şüpheli.

Yemişim herkesin verdiği normal desteği. Sen şimdi güya destek mi veriyorsun bu adama.

Tostos başgan bizi yeme. Geçen Rezan Epözdemir üzerinde düşen başvuruyu yaptı diye adamı hain ilan etmeye çalışmanı unutmadık.

Hadi Fofana neyse de en azından Kone gibi yahut Höjbjerg gibi biri gelebilirdi. Hatta Rabiot yahut Goretzka da ikna edilebilirdi.

Bissaka kesinlikle ikna edilebilirdi.

Jelert hakkında çok doluyum lütfen konuşmayalım.
Orada mesajlarım duruyor. Ne demişim tüm iddiaları en ince ayrıntılarına kadar araştırılsın demişim. Sonra da eğer iddialar doğruysa suçlular değilse de iftira atanlar cezalandırılsın demişim. Neden böyle düşündüğümü de diğer farklı düşünen arkadaşlara anlatmaya çalıştım mesajlarla. Belli ki sen fikir tartışılacak birisi değilsin.

Dallama beni alıntılayıp nah falan diyip senle mi uğraşcam bi de falan diye ampır ampır konuşursan cevabını alırsın.

Aferin putlaştırmadın madalya takılmalı sana.

İleride gelsin istediği kadar hata yapsın.
Elinden geleni yapar mı? Evet.
GS'nin malına mülküne göz koyar mı? Hayır.
Ondan iyisini yapacak çıkar mı? Kendisi çıkar diyor ama şüpheli.

Yemişim herkesin verdiği normal desteği. Sen şimdi güya destek mi veriyorsun bu adama.
Hayata at gözlüğü ile bakıyorsun. Evet ben Erden Timur a sonuna kadar destek veriyorum. Yapacağı herşeyin farkındayım. Yapamayacağı şeylere de yapardı diyip trolluk yapmıyorum. Dallama falan hayırdır sen nasıl konusuyorsun? Nereden buluyorsun bu hakkı? Alabileceği adam var alamayacağı adam var rüyadan uyan dedik ne dedik adama yük bindirmekten başka bişey yapmıyorsun. Yarın öbür gün geldiğinde ilk tökezlediginde senin gibi nirvanaya çıkmış olanlar yüzünden zarar görecek diyorum ne demişim hakaret mi ettim? Saygılı ol biraz sakinleş

Tamam Dursun başkan sen öyle diyosan doğrudur

Danimarkalı Tarık Çamdal ile Prass gibi bir babayiğit aynı kalite topçu aynen

Erden Timur'un esas olayı TR'yi normal şartlarda hiç düşünmeyecek adamları getirebilmesiydi zaten
Geçen yıl aylarca peşinden koştuğumuz, en çok ihtiyacımız olan Paredes' i getiremedi mesela. ''Asla'' diyen adamı kimse getiremez. Erden Beyin vizyonuna, ikna kabiliyetine hiç lafım yok ama hayatın gerçeklerini de görmezden gelmeyelim derim.

Sara 18+3 olması lazım Sara'yı almak istiyorsan zaten daha ucuza alamazdın bonservisten bahsediyorum maaştan değil. O ligin en iyi 3 oyuncusundan biri olmuş bir yakımı zaten kendisinş 11 milyon + %10 kardan paya almış o yüzden Sara'nın bonservisinde bir sotun görmüyorum. Jelert'i Nelsson ile kıyaslıyorum çünkü ikisinin de bize gelemeden önceki durumları aşağı yukarı aynı 7+ bonusa gelmişti(transfer piyasası da arttı o zmandan) Nelsson yanlış hatırlamıyorsam bu da benzer maliyet. Benim beğendiğim şartlar Sara'nın maaşı o maaş maks 2 milyon olmalıydı. Bir de Jakobs'un maliyeti.
bonusu boşver dedim zaten hala 18+3 diyorsun. 18 de yaw düz.

sara'yı bundan aşağı alamazdın diyorsun zaten ben de diyordum ki madem öyle SARA'yı ALMAMALIYDIK.

gs bir oyuncuya 18 m bonservis bandına çıkıyorsa o oyuncu üst düzey seviyede rüştünü ispat etmiş bir oyuncu olmalı. gelip direkt katkı vermeli.

bak ikna işini bırakalım, türkiye ligine gelenleri yani ikna olmuşları konuşalım istersen:

amrabat fb'ye 12 m euro bons ile geldi.
rafa silva bjk'ye yıllık 8-9 mio maliyet ile geldi. maaşı ile beraber toplam taahüt 24-27. sara ile aynı. (sara 18 bons, yıllık 2.75 verdin 5 yıl)

1 sene önce İCARDİ 10 m bons ile geldi.

daha önce,

gs torriera'yı 6 m euro'ya aldı.
bjk gedson'un %50sini galiba 6'ya aldı. tepe tepe kullanıyor. boru gibi topçu.

uzar da gider.

sen sara'nın bonservisinde bir sorun görmüyorsan daha ne diyeyim.

ayrıca jelert'i de hemen nelsson ile aynı kefeye koyma derim. awb seviyesinde bir topçunun 15-18 bandına gittiği yerde ne idüğü belirsiz adama 9+2 verdik. 11 m euro ya 11.

nelsson 7'ye geldi. 7 nere 11 nere? haydi bunda da bonusu saymayalım. 7 nere 9 nere?

ki kadromuzda 1 tane bile sağ bek yokken bu bütçe ile bu riske girdik. git as sağ beke tavernier'i koy, 3-4 milyona jelert'e yine yatırımını yap. kimse bir şey demezdi.

özetle iki transfer de skandaldır.

Son düzenleme:
Orada mesajlarım duruyor. Ne demişim tüm iddiaları en ince ayrıntılarına kadar araştırılsın demişim. Sonra da eğer iddialar doğruysa suçlular değilse de iftira atanlar cezalandırılsın demişim. Neden böyle düşündüğümü de diğer farklı düşünen arkadaşlara anlatmaya çalıştım mesajlarla. Belli ki sen fikir tartışılacak birisi değilsin.
Alıntılama tartışılacak biri değilsem Dursun başganım

Alıntılıyosun diye cevap veriyoruz işte

Ne dediğin duruyor evet. İddaaların araştırılması adına hukuki yollara başvuran bir Cimbom neferini linçlettirmeye çalışmışsın. İşin üzücü yanı siyaseten görüşlerini de az çok biliyorum o yüzden Rezan Epözdemir'e o yüzden takıntılı davrananlardan olmadığını da biliyorum. Ne diyeyim Dursun başkanım gözlerini Florya bürümüş

Ooooo Bu saate kadar olmadıysa artık olmaz .
Şimdi Yönetim ve Okan'i göndermenin çaresi aranmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt