Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.208
- 17.185
- 1.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dallama beni alıntılayıp nah falan diyip senle mi uğraşcam bi de falan diye ampır ampır konuşursan cevabını alırsın.Sen çocuk musun Ali?
Ben ne Atatürk ne Fatih Terim ne Erden Timur ne de diğer değer verdiğim hiç bir adamı senin gibi putlastirmiyorum.
Saygısızsın. İşine gelmeyince nasil ağzından tükürükler saciyorsun belli oldu. Erden Timur ileride gelip zor durumlar yaşarsa baş sebebi sen ve senin gibi onun omuzlarina büyük yük yükleyecek onu ilah gibi sanan her gittigi topcuyu ucuza alıp getireceğine inanan Real madrid gibi her istediğini alan kulüp olacağımıza inanan sen ve senin gibi saf üyelerimizdir.
Rüyandan uyan ve şu adama zarar vermeyi kes. Herkes gibi normalce destekle. O gelseydi ucardi herkesi uyguna alırdı hareketlerinden vazgeç. Bu dünyada 1 kere insani olarak doğrulara doğru yanlışlara yanlış de.
Hadi şimdi bu dediklerimi iyi düşün.
Orada mesajlarım duruyor. Ne demişim tüm iddiaları en ince ayrıntılarına kadar araştırılsın demişim. Sonra da eğer iddialar doğruysa suçlular değilse de iftira atanlar cezalandırılsın demişim. Neden böyle düşündüğümü de diğer farklı düşünen arkadaşlara anlatmaya çalıştım mesajlarla. Belli ki sen fikir tartışılacak birisi değilsin.Tostos başgan bizi yeme. Geçen Rezan Epözdemir üzerinde düşen başvuruyu yaptı diye adamı hain ilan etmeye çalışmanı unutmadık.
Hadi Fofana neyse de en azından Kone gibi yahut Höjbjerg gibi biri gelebilirdi. Hatta Rabiot yahut Goretzka da ikna edilebilirdi.
Bissaka kesinlikle ikna edilebilirdi.
Jelert hakkında çok doluyum lütfen konuşmayalım.
Kulubumuz hala kapatilmadi, bunada sukur diyelim o vakitHalimize şükredip yöneticilerimizin kıymetini bilelim diye dermmiiişşiiimm![]()
Hayata at gözlüğü ile bakıyorsun. Evet ben Erden Timur a sonuna kadar destek veriyorum. Yapacağı herşeyin farkındayım. Yapamayacağı şeylere de yapardı diyip trolluk yapmıyorum. Dallama falan hayırdır sen nasıl konusuyorsun? Nereden buluyorsun bu hakkı? Alabileceği adam var alamayacağı adam var rüyadan uyan dedik ne dedik adama yük bindirmekten başka bişey yapmıyorsun. Yarın öbür gün geldiğinde ilk tökezlediginde senin gibi nirvanaya çıkmış olanlar yüzünden zarar görecek diyorum ne demişim hakaret mi ettim? Saygılı ol biraz sakinleşDallama beni alıntılayıp nah falan diyip senle mi uğraşcam bi de falan diye ampır ampır konuşursan cevabını alırsın.
Aferin putlaştırmadın madalya takılmalı sana.
İleride gelsin istediği kadar hata yapsın.
Elinden geleni yapar mı? Evet.
GS'nin malına mülküne göz koyar mı? Hayır.
Ondan iyisini yapacak çıkar mı? Kendisi çıkar diyor ama şüpheli.
Yemişim herkesin verdiği normal desteği. Sen şimdi güya destek mi veriyorsun bu adama.
Yok balon toure renkdasballo toure mi
Ekim ayında bu tarz konuşmalar bekliyoruz.
Şunu fb yapsa 20 sayfa taşağını geçerdik buradaAngelino'yu gönderip onun yedeğini almak için 12 milyon vereceğiz.
Geçen yıl aylarca peşinden koştuğumuz, en çok ihtiyacımız olan Paredes' i getiremedi mesela. ''Asla'' diyen adamı kimse getiremez. Erden Beyin vizyonuna, ikna kabiliyetine hiç lafım yok ama hayatın gerçeklerini de görmezden gelmeyelim derim.Tamam Dursun başkan sen öyle diyosan doğrudur
Danimarkalı Tarık Çamdal ile Prass gibi bir babayiğit aynı kalite topçu aynen
Erden Timur'un esas olayı TR'yi normal şartlarda hiç düşünmeyecek adamları getirebilmesiydi zaten
bonusu boşver dedim zaten hala 18+3 diyorsun. 18 de yaw düz.Sara 18+3 olması lazım Sara'yı almak istiyorsan zaten daha ucuza alamazdın bonservisten bahsediyorum maaştan değil. O ligin en iyi 3 oyuncusundan biri olmuş bir yakımı zaten kendisinş 11 milyon + %10 kardan paya almış o yüzden Sara'nın bonservisinde bir sotun görmüyorum. Jelert'i Nelsson ile kıyaslıyorum çünkü ikisinin de bize gelemeden önceki durumları aşağı yukarı aynı 7+ bonusa gelmişti(transfer piyasası da arttı o zmandan) Nelsson yanlış hatırlamıyorsam bu da benzer maliyet. Benim beğendiğim şartlar Sara'nın maaşı o maaş maks 2 milyon olmalıydı. Bir de Jakobs'un maliyeti.
Alıntılama tartışılacak biri değilsem Dursun başganımOrada mesajlarım duruyor. Ne demişim tüm iddiaları en ince ayrıntılarına kadar araştırılsın demişim. Sonra da eğer iddialar doğruysa suçlular değilse de iftira atanlar cezalandırılsın demişim. Neden böyle düşündüğümü de diğer farklı düşünen arkadaşlara anlatmaya çalıştım mesajlarla. Belli ki sen fikir tartışılacak birisi değilsin.