Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak ben diyorum ki,

bu sene tepetaklak bir sezon geçireceğiz muhtemelen ve seneye avrupa'da konferansa kalacağız.

sene sonu ne dursun kalacak ne okan ne de yöneticiler.

yaz başı anka kuşu gibi küllerden doğma işi, arda turan td + erden timur ya başkan ya da önemli bir seviyede yönetici.

gs bu parametreler ile konferans'a kalırsa wallah billah o kupayı alır ve ülkeye 3. avrupa kupasını da yine biz getirmiş oluruz.

bu şekilde olacaksa bildiğin bu seneyi feda etmeye hazırım yaw.

yoksa gs'ın konferans'a gitme şansı yok. ya cl ya al oynayacağız. artık avrupada gruptan elenince lig düşmek yok çünkü.

sezonu feda fbnin şampiyonluğuysa lanet olsun öyle fedaya

bjkyi bilerek çok yerin dibine sokuyorum nazar değmesin diye 😂🖤

Geçen senede rotasyon açısından fenerin gerisindeydik bu sene daha beter hal aldı 50 puan fark yemiş beşiktaş geniş rotasyonda genel hatlarıyla bizi geçiyorsa bunu sorgulamak lazım.

Nah alırdı konusturma beni sabah sabah. Her seferinde aynı şeyi diyip duruyorsun Ali yetti yav. 1 ay önce Tominay için diyordun. Erden ağabey 10m dan aza alir diye. Herifi 30m a napoliye sattilar. Çingene pazarlığı ile milan bile fofanayi 20ye aldi.

Olmamış çocuğa don biçmeyi birak yav. Onu 5e alirdi bunu 2 ye alirdi yetti be, yönetim bitmiyor bide sizin gibilerle uğraşıyoruz.
Konuş ulan ne diyeceksin arsız herif. Erden Timur'a utanmadan sallıyodunuz uyarıyoduk sizi sonucu ne oldu şimdi görüyor musunuz.

Fofana 20
Wan Bissaka 15
Prass 9

Aynı para ediyor. Şimdi uza öngörüsüz herif. Uğraşıyormuş uğraşma lan. Yönetimle uğraşıyormuşmuş. Koyun gibi her ince algıya atlayıp o yönetimin ekmeğine yağ sürdünüz bir sene boyunca. Daha çok değil iki buçuk ay önce Erden Timur başlığına attığın posta bak:

Gs taraftarı tarafından putlastirilmaya en müsait karakter şuan kendisi

Buradakiler maaşı 2 gün gecikse ortalığı yıkarlar. Arkadaş adamın parasını ödeyin. Ha bu Ziyech'in o parayı hakkettiğini gösteriyor mu bilemem ama sözleşmede ne yazıyorsa ödemek zorundasın. Ayrıca bence bu taraftarın önüne "Ziyech'i atma haberi değilse" bende hiç bir şey bilmiyorum demektir.

Konuş ulan ne diyeceksin arsız herif. Erden Timur'a utanmadan sallıyodunuz uyarıyoduk sizi sonucu ne oldu şimdi görüyor musunuz.

Fofana 20
Wan Bissaka 15
Prass 9

Aynı para ediyor. Şimdi uza öngörüsüz herif. Uğraşıyormuş uğraşma lan. Yönetimle uğraşıyormuşmuş. Koyun gibi her ince algıya atlayıp o yönetimin ekmeğine yağ sürdünüz bir sene boyunca. Daha çok değil iki buçuk ay önce Erden Timur başlığına attığın posta bak:
Fofana, Bissaka ikisi de TR'yi hiç düşünmeyen gelmeyi kabul etmeyen oyuncular. Prass gelseydi 2 maçla ona da çöp denirdi Jelert'te olduğu gibi.

Fofana, Bissaka ikisi de TR'yi hiç düşünmeyen gelmeyi kabul etmeyen oyuncular. Prass gelseydi 2 maçla ona da çöp denirdi Jelert'te olduğu gibi.
Tamam Dursun başkan sen öyle diyosan doğrudur

Danimarkalı Tarık Çamdal ile Prass gibi bir babayiğit aynı kalite topçu aynen

Erden Timur'un esas olayı TR'yi normal şartlarda hiç düşünmeyecek adamları getirebilmesiydi zaten

Osimhen milli takımdan İstanbul'a geliyormuş kulüp hemen video çekimlerini başlatır akşam saatlerinden Osimhen İstanbul'da diye yüzsüz yüzsüz video paylaşırlar.

Hatta kulübü kapatsınlar Osimhen'in vlog hayatını çekmeye başlasınlar.

Net olarak Okan hoca da hatalı bu süreçte. 2 gün kala sol açıksız alternatifsiz kadroyla kıçının üzerine oturturlar adamı işte böyle. Cenkle ibonun ipiyle kuyuya inilir mi yav

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bana 3 kat maaş teklif etseler ben de üst yönetime laf ettirmem. Bunun hatayla alakası olduğunu sanmıyorum.

Çalıştığım şirket benimde paramı geç yatırsa bende kızarım. Amme hizmeti mi yapıyor adamlar. Herif para kazanmaya gelmiş ki bende gitmesinden yanayım. Çünkü aidiyeti yok oyun anlamında. Ama para mevzusu başka.

isimlere takılmayalım. fofana, awb olmaz yakın seviyede başkaları olurdu. ya da belli de olmaz, belki tr'ye gelmek istemeyen awb ve fofana'yı erden bey ikna edecekti? ki geçmişte somut örnekleri mevcut. doğmamış çocuğa don biçmek değil yani bu tahminimiz.

cidden jelert ve sara'ya ayrılan bütçe seni memnun etti mi bu arada?

9+2 jelert
18+5 sara

bonusları geçelim haydi, 27 m euro bonservis taahütü altına girdik bu iki oyuncu için. 27 m euro.

bu parayı erden timur'un yönetimine versek hepimizin hemfikir olacağı üst düzey oyuncuları çatır çatır getirirdi bence. getirmez miydi sence? kesin olarak örneği de var zaten. icardi+torriera'ya 16 m euro bonservis ödedik :d

Tamam Dursun başkan sen öyle diyosan doğrudur

Danimarkalı Tarık Çamdal ile Prass gibi bir babayiğit aynı kalite topçu aynen

Erden Timur'un esas olayı TR'yi normal şartlarda hiç düşünmeyecek adamları getirebilmesiydi zaten
Erden Timur kötü demedim zaten. Fofana, Bissakka'yı getiremezdi dedim çünkü iki oyuncunun da gittiği kulüpler belli ve TR'yi hiç aklıdan bile geçirmedikleri belliydi. Tarık Çamdal ne zaman City vb. kalite de bir takıma karşı oynayıp maçın en iyilerinden biri olmuş. Aynı düşünmeyelenleri hemen ocu bucu yapmak mı senin tartışma tarzın?

Galatasaray Ali Turap Bülbül'ü Ümraniyespor'a kiraladı

Çago yapmış haberi.

1 adet genç kalmamalı takımda hepsi kiralanmalı okan hiç birine şans vermeyecek nasıl olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt