Özkan Erol
Kırmızı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 1.778
- 1.275
- 473
Amele sümüğü hem deHalil de var vurdumduymaz sümük herif. Ne çalışıyor ne oynuyor ne oynamak istiyorum diyor full yatış.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amele sümüğü hem deHalil de var vurdumduymaz sümük herif. Ne çalışıyor ne oynuyor ne oynamak istiyorum diyor full yatış.
bak ben diyorum ki,
bu sene tepetaklak bir sezon geçireceğiz muhtemelen ve seneye avrupa'da konferansa kalacağız.
sene sonu ne dursun kalacak ne okan ne de yöneticiler.
yaz başı anka kuşu gibi küllerden doğma işi, arda turan td + erden timur ya başkan ya da önemli bir seviyede yönetici.
gs bu parametreler ile konferans'a kalırsa wallah billah o kupayı alır ve ülkeye 3. avrupa kupasını da yine biz getirmiş oluruz.
bu şekilde olacaksa bildiğin bu seneyi feda etmeye hazırım yaw.
yoksa gs'ın konferans'a gitme şansı yok. ya cl ya al oynayacağız. artık avrupada gruptan elenince lig düşmek yok çünkü.
Konuş ulan ne diyeceksin arsız herif. Erden Timur'a utanmadan sallıyodunuz uyarıyoduk sizi sonucu ne oldu şimdi görüyor musunuz.Nah alırdı konusturma beni sabah sabah. Her seferinde aynı şeyi diyip duruyorsun Ali yetti yav. 1 ay önce Tominay için diyordun. Erden ağabey 10m dan aza alir diye. Herifi 30m a napoliye sattilar. Çingene pazarlığı ile milan bile fofanayi 20ye aldi.
Olmamış çocuğa don biçmeyi birak yav. Onu 5e alirdi bunu 2 ye alirdi yetti be, yönetim bitmiyor bide sizin gibilerle uğraşıyoruz.
Gs taraftarı tarafından putlastirilmaya en müsait karakter şuan kendisi
Böyle bi manyak topcuysa niye buraya tasidin tarik hocam. Eksi puan yazdimİki yıldır tek maçı yok en son 4.lig takımı ile idmana çıkmış ordada tepki görmüş çünkü kadına şiddet ve istismar ile ilgli davası var.
Halimize şükredip yöneticilerimizin kıymetini bilelim diye dermmiiişşiiimmBöyle bi manyak topcuysa niye buraya tasidin tarik hocam. Eksi puan yazdim
Fofana, Bissaka ikisi de TR'yi hiç düşünmeyen gelmeyi kabul etmeyen oyuncular. Prass gelseydi 2 maçla ona da çöp denirdi Jelert'te olduğu gibi.Konuş ulan ne diyeceksin arsız herif. Erden Timur'a utanmadan sallıyodunuz uyarıyoduk sizi sonucu ne oldu şimdi görüyor musunuz.
Fofana 20
Wan Bissaka 15
Prass 9
Aynı para ediyor. Şimdi uza öngörüsüz herif. Uğraşıyormuş uğraşma lan. Yönetimle uğraşıyormuşmuş. Koyun gibi her ince algıya atlayıp o yönetimin ekmeğine yağ sürdünüz bir sene boyunca. Daha çok değil iki buçuk ay önce Erden Timur başlığına attığın posta bak:
Verelim küme düşsünlerHalil ile Rize'nin bugun gorusmesi varmis.
Tamam Dursun başkan sen öyle diyosan doğrudurFofana, Bissaka ikisi de TR'yi hiç düşünmeyen gelmeyi kabul etmeyen oyuncular. Prass gelseydi 2 maçla ona da çöp denirdi Jelert'te olduğu gibi.
Olursa bu iş, Rize'yi yenince satın aldık maçı diyin fbli arkadaşlarınıza, kudursunlarHalil ile Rize'nin bugun gorusmesi varmis.
Net olarak Okan hoca da hatalı bu süreçte. 2 gün kala sol açıksız alternatifsiz kadroyla kıçının üzerine oturturlar adamı işte böyle. Cenkle ibonun ipiyle kuyuya inilir mi yav
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Olan bize oldu ama dostum. Ha bilinçli yaptıysa dediğin doğru hatadan ihanet noktasına kadar gider o iş..Bana 3 kat maaş teklif etseler ben de üst yönetime laf ettirmem. Bunun hatayla alakası olduğunu sanmıyorum.
Fofana, Bissaka ikisi de TR'yi hiç düşünmeyen gelmeyi kabul etmeyen oyuncular. Prass gelseydi 2 maçla ona da çöp denirdi Jelert'te olduğu gibi.
Erden Timur kötü demedim zaten. Fofana, Bissakka'yı getiremezdi dedim çünkü iki oyuncunun da gittiği kulüpler belli ve TR'yi hiç aklıdan bile geçirmedikleri belliydi. Tarık Çamdal ne zaman City vb. kalite de bir takıma karşı oynayıp maçın en iyilerinden biri olmuş. Aynı düşünmeyelenleri hemen ocu bucu yapmak mı senin tartışma tarzın?Tamam Dursun başkan sen öyle diyosan doğrudur
Danimarkalı Tarık Çamdal ile Prass gibi bir babayiğit aynı kalite topçu aynen
Erden Timur'un esas olayı TR'yi normal şartlarda hiç düşünmeyecek adamları getirebilmesiydi zaten