Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Ali Turap Bülbül'ü Ümraniyespor'a kiraladı

Çago yapmış haberi.

1 adet genç kalmamalı takımda hepsi kiralanmalı okan hiç birine şans vermeyecek nasıl olsa.

Evet, ftnin aldığı genclerin mirasını yedik bitirdik, bir tek barış kaldı

Galatasaray Ali Turap Bülbül'ü Ümraniyespor'a kiraladı

Çago yapmış haberi.

1 adet genç kalmamalı takımda hepsi kiralanmalı okan hiç birine şans vermeyecek nasıl olsa.
koskoca gs kadrosunda orjini bek olan 2.5 adam var diyorduk. buçuğu sattılar iki adam kaldı. skandal.

Ben bazı isimlerin Türkiye'ye gelmek istememesini anlarım hatta saygı duyarım adamın aklı futbolda kendini ispat etmekte büyük denizi göze almış diye düşünürüm. Ancak potansiyelli bile olsa henüz birşey ispat etmemiş orta sıra takımlarının kadrosunda 2. 3. Alternatif olan isimleri alamamak gerçekten küçültücü bir durum. Zalewski veya Ebimbe transferin ilk haftası duyulan isimler olsaydı kıyamet kopardı bunlar kim? Bu isimler nereden çıktı diye. Leş gibi yönetiliyoruz, davulla zurnayla transfere gidip kıçımıza baka baka geri dönüyoruz. Bunu Galatasaray'a reva görenler 2 cihanda iflah olmasınlar.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Galatasaray'ın genç stoperi Ali Yeşilyurt için bazı alt lig takımlarının ilgisi mevcut. Oyuncu tarafı süre alabileceği bir takıma kiralanmaya sıcak bakıyor

Yine çago haberi. Aferin çocuklar bu şekilde devam.

Konuş ulan ne diyeceksin arsız herif. Erden Timur'a utanmadan sallıyodunuz uyarıyoduk sizi sonucu ne oldu şimdi görüyor musunuz.

Fofana 20
Wan Bissaka 15
Prass 9

Aynı para ediyor. Şimdi uza öngörüsüz herif. Uğraşıyormuş uğraşma lan. Yönetimle uğraşıyormuşmuş. Koyun gibi her ince algıya atlayıp o yönetimin ekmeğine yağ sürdünüz bir sene boyunca. Daha çok değil iki buçuk ay önce Erden Timur başlığına attığın posta bak:
Sen çocuk musun Ali?
Ben ne Atatürk ne Fatih Terim ne Erden Timur ne de diğer değer verdiğim hiç bir adamı senin gibi putlastirmiyorum.

Saygısızsın. İşine gelmeyince nasil ağzından tükürükler saciyorsun belli oldu. Erden Timur ileride gelip zor durumlar yaşarsa baş sebebi sen ve senin gibi onun omuzlarina büyük yük yükleyecek onu ilah gibi sanan her gittigi topcuyu ucuza alıp getireceğine inanan Real madrid gibi her istediğini alan kulüp olacağımıza inanan sen ve senin gibi saf üyelerimizdir.

Rüyandan uyan ve şu adama zarar vermeyi kes. Herkes gibi normalce destekle. O gelseydi ucardi herkesi uyguna alırdı hareketlerinden vazgeç. Bu dünyada 1 kere insani olarak doğrulara doğru yanlışlara yanlış de.

Hadi şimdi bu dediklerimi iyi düşün.

Erden Timur kötü demedim zaten. Fofana, Bissakka'yı getiremezdi dedim çünkü iki oyuncunun da gittiği kulüpler belli ve TR'yi hiç aklıdan bile geçirmedikleri belliydi. Tarık Çamdal ne zaman City vb. kalite de bir takıma karşı oynayıp maçın en iyilerinden biri olmuş. Aynı düşünmeyelenleri hemen ocu bucu yapmak mı senin tartışma tarzın?
Tostos başgan bizi yeme. Geçen Rezan Epözdemir üzerinde düşen başvuruyu yaptı diye adamı hain ilan etmeye çalışmanı unutmadık.

Hadi Fofana neyse de en azından Kone gibi yahut Höjbjerg gibi biri gelebilirdi. Hatta Rabiot yahut Goretzka da ikna edilebilirdi.

Bissaka kesinlikle ikna edilebilirdi.

Jelert hakkında çok doluyum lütfen konuşmayalım.

yaw demek istenen o mu?

fofana, awb olmaz yakın seviyede başkaları olurdu.

cidden jelert ve sara'ya ayrılan bütçe seni memnun etti mi?

9+2 jelert
18+5 sara

bonusları geçelim haydi, 27 m euro bonservis taahütü altına girdik bu iki oyuncu için. 27 m euro.

bu parayı erden tşmur'un yönetimine versen hepimizin hemfikir olacağı üst düzey oyuncuları çatır çatır getirirdi. kesin olarak. ki örneği var zaten, icardi+torriera'ya 16 m euro bonservis ödedik :d
Sara 18+3 olması lazım Sara'yı almak istiyorsan zaten daha ucuza alamazdın bonservisten bahsediyorum maaştan değil. O ligin en iyi 3 oyuncusundan biri olmuş. Takımı zaten kendisinş 11 milyon + %10 kardan paya almış o yüzden Sara'nın bonservisinde bir sorun görmüyorum. Jelert'i Nelsson ile kıyaslıyorum çünkü ikisinin de bize gelemeden önceki durumları aşağı yukarı aynı 7+ bonusa gelmişti(transfer piyasası da arttı o zamandan) Nelsson yanlış hatırlamıyorsam bu da benzer maliyet. Benim beğenmediğim şartlar Sara'nın maaşı o maaş maks 2 milyon olmalıydı. Bir de Jakobs'un maliyeti.

Son düzenleme:
Okan hoca yönetim konusunda bence hatali degil,yönetim ile didismesi hic kimsenin hayrina degil biz bunu fatih hoca ile defalarca yasadik daha farkli krizlere neden oluyor bu durum

Ayrica transfer döneminde dogru bir uslup ile elestirisini de yapti transfer gizli yapilir diye

Hoca’nin bu transfer döneminde hatali oldugu konu transfer planlamasi

3 oyuncu yeterliydi ilk rapor’a göre

Bjk macindan sonra panikledik transfer planlamasi degisti ama young boys macina kadar hic bir sekilde adim atamadik

Cl den elendikten sonra ise büyük ihtimal hoca daha fazla baski kurdu revizyon icin

Lig bittiginde burda ortak fikir eksikler sag bek,sol bek,orta saha ve yedek forvet idi

Bjk macinda bu transferlerin hic biri yoktu,3 transfer vardi ama ikisi kadro da yoktu demek daha dogru

Yani planlama da hata oldugu bir gercek ama ne yazik ki bu plansizlik gecen yaz dan bu yana devam ediyor

Biz gectigimizi yaz transfer dönemini de iyi gecirmedik bosta olan oyunculara gitmek zorunda kaldigimizi icin

Bu sezon daha cok imkan vardi ama planlama yanlis

1726140350272.png

Son gün panik transferler bekliyorum maalesef. Keske hic yapmasalar daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt