Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 23.252
- 11.656
- 1.223
Lan verin 10 milyon daha ne olsun istiyonuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray Ali Turap Bülbül'ü Ümraniyespor'a kiraladı
Çago yapmış haberi.
1 adet genç kalmamalı takımda hepsi kiralanmalı okan hiç birine şans vermeyecek nasıl olsa.
Olsa emin ol çoktan 12 vermişlerdi. 4 taksit halinde 8+2 veriyorlar adamlar da işinize bakın çekmiş.Lan verin 10 milyon daha ne olsun istiyonuz
Devre arası o da gider davinson da gider.Evet, ftnin aldığı genclerin mirasını yedik bitirdik, bir tek barış kaldı
Bunlar ordan cer çop birini alacaklar şuana kadar birşey yapamadılar.Lan verin 10 milyon daha ne olsun istiyonuz
koskoca gs kadrosunda orjini bek olan 2.5 adam var diyorduk. buçuğu sattılar iki adam kaldı. skandal.Galatasaray Ali Turap Bülbül'ü Ümraniyespor'a kiraladı
Çago yapmış haberi.
1 adet genç kalmamalı takımda hepsi kiralanmalı okan hiç birine şans vermeyecek nasıl olsa.
Daha ne duruyorlar o zaman olmadı diyip dönün baba yaOlsa emin ol çoktan 12 vermişlerdi. 4 taksit halinde 8+2 veriyorlar adamlar da işinize bakın çekmiş.
Yok o zaman da taşlanacaklarını biliyorlar çöp almaya çalışacaklar şimdi. Son saniye 1 çöp alıp dönecekler.Daha ne duruyorlar o zaman olmadı diyip dönün baba ya
Sen çocuk musun Ali?Konuş ulan ne diyeceksin arsız herif. Erden Timur'a utanmadan sallıyodunuz uyarıyoduk sizi sonucu ne oldu şimdi görüyor musunuz.
Fofana 20
Wan Bissaka 15
Prass 9
Aynı para ediyor. Şimdi uza öngörüsüz herif. Uğraşıyormuş uğraşma lan. Yönetimle uğraşıyormuşmuş. Koyun gibi her ince algıya atlayıp o yönetimin ekmeğine yağ sürdünüz bir sene boyunca. Daha çok değil iki buçuk ay önce Erden Timur başlığına attığın posta bak:
Tostos başgan bizi yeme. Geçen Rezan Epözdemir üzerinde düşen başvuruyu yaptı diye adamı hain ilan etmeye çalışmanı unutmadık.Erden Timur kötü demedim zaten. Fofana, Bissakka'yı getiremezdi dedim çünkü iki oyuncunun da gittiği kulüpler belli ve TR'yi hiç aklıdan bile geçirmedikleri belliydi. Tarık Çamdal ne zaman City vb. kalite de bir takıma karşı oynayıp maçın en iyilerinden biri olmuş. Aynı düşünmeyelenleri hemen ocu bucu yapmak mı senin tartışma tarzın?
Sara 18+3 olması lazım Sara'yı almak istiyorsan zaten daha ucuza alamazdın bonservisten bahsediyorum maaştan değil. O ligin en iyi 3 oyuncusundan biri olmuş. Takımı zaten kendisinş 11 milyon + %10 kardan paya almış o yüzden Sara'nın bonservisinde bir sorun görmüyorum. Jelert'i Nelsson ile kıyaslıyorum çünkü ikisinin de bize gelemeden önceki durumları aşağı yukarı aynı 7+ bonusa gelmişti(transfer piyasası da arttı o zamandan) Nelsson yanlış hatırlamıyorsam bu da benzer maliyet. Benim beğenmediğim şartlar Sara'nın maaşı o maaş maks 2 milyon olmalıydı. Bir de Jakobs'un maliyeti.yaw demek istenen o mu?
fofana, awb olmaz yakın seviyede başkaları olurdu.
cidden jelert ve sara'ya ayrılan bütçe seni memnun etti mi?
9+2 jelert
18+5 sara
bonusları geçelim haydi, 27 m euro bonservis taahütü altına girdik bu iki oyuncu için. 27 m euro.
bu parayı erden tşmur'un yönetimine versen hepimizin hemfikir olacağı üst düzey oyuncuları çatır çatır getirirdi. kesin olarak. ki örneği var zaten, icardi+torriera'ya 16 m euro bonservis ödedik :d
Kanat da 1,5 o da barışla yunus. Kanatsız oyunu ilk defa izleyeceğiz 2013ten sonra.koskoca gs kadrosunda orjini bek olan 2.5 adam var diyorduk. buçuğu sattılar iki adam kaldı. skandal.