- 22 Ağustos 2010
- 32.650
- 37.375
- 3.033
durmasın üveybek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Max Wöber ile ilgili 1 haber var.Teklif yapmışız..Max Wöber hamlesi de bekliyom ben.Hem sol bek hem sol stoper oynayabilen birisi..
Yuh bu ne. Bu adam için zaman harcanır mı yavEkli dosyayı görüntüle 261821
Gecen sezon 190kusur gun sakatlik yasamis. Ve buna utanmadan 25m falan mi istiomus celsi
#arifBitsin bu donem de bari paralari kurtarsak
Buna güvenip planlama yapan teknik ekibe yazar bunun sorumluluğu. Adam geldiğinden beri sürekli böyle. Müzmin sakat ama kafadan.Ziyech efendi yine sakatım çekiyormuş. Sözleşmesini fesh edin boşa para harcayacaksak bunun sözleşmesinden ekimin ortasında çıkın boşta kalsın it
halille bu ziyech denen it kadrodan atılırsa en azından toksik adam kalmaz takımda. İçeriyi temizlemiş oluruz.Buna güvenip planlama yapan teknik ekibe yazar bunun sorumluluğu. Adam geldiğinden beri sürekli böyle. Müzmin sakat ama kafadan.
olamayacağız ki. istersen 10bin tane böyle post yaz. amacım sana muhalefet olmak da değil. malesef gerçek bu.150 milyon euro harcadık şu takıma nasıl bu sezonu çöpe atacağız? Bu takımı kurduran adam başarılı o la cak başka yolu yok.
Max Wöber ile ilgili 1 haber var.Teklif yapmışız..
Ben de başarılı olamayacaklarını biliyorum. Ama insan bir yerde duralım ya daha fazla zarara sokmayalım kulübü demez mi? Bütün kupaları kazansan çıkartamazsın şu paraları. İtibar için iyi olur diyeceksiniz de zaten itibarı var bu takımın.olamayacağız ki. istersen 10bin tane böyle post yaz. amacım sana muhalefet olmak da değil. malesef gerçek bu.
150 milyon euro harcadık da kime harcadık :d
görünen köy klavuz istemiyor.
şu takım bu sezon sadece ligde bak sadece ligde bile başarılı olsun, bana istediğinizi yazabilirsiniz. tek bir karşılık vermeyeceğim.
dua edelim transfer döneminin bitmesine saatler kaldı. esas show'u devre arasında göreceğiz. barış+davinson satıldığında. icardi, nelsson falan ayrılmak istediğinde.
Ne anlatıyon yineDursun: Alo ibrahim, İbrahim ..!?
… : hallo, senyor İbrahim busy.
Dursun: who is this? Give me Ibrahim or Cenk. Where is cenk ?
.. : sir im hotel representitiva.i directo your telephone, wait on the line per favore.
Cenk: Alo.. baskanim (nefeslenerek) .. başkanım buyrun?
.. şak şak şak.. ahhh .. uhh..si si rapido rapido..
Dursun: İbrahim nerde , bu sealer ne !?
Onlarda yatırsın aw ya işleri o değil mi ? Benim de maaşım zamanında yatmasa şirketten soğurumHaluk Yürekli: “Hakim Ziyech için şöyle diyorlar: Bir gün primler ya da maaşlar geciktiğinde, hemen suratı asılıyormuş. Hiçbir şeyde hassasiyeti yokmuş, ama para işin içine girince acayip tepki veriyormuş.”
Halil de var vurdumduymaz sümük herif. Ne çalışıyor ne oynuyor ne oynamak istiyorum diyor full yatış.Ziyechi göndermemek büyük hata olur takımdaki negatif hava yayan tek adam kaldı
gitmiyorsa a takımla yan yana getirmezsin ortamı kirletmesinler yeterkiHalil de var vurdumduymaz sümük herif. Ne çalışıyor ne oynuyor ne oynamak istiyorum diyor full yatış.