Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech efendi yine sakatım çekiyormuş. Sözleşmesini fesh edin boşa para harcayacaksak bunun sözleşmesinden ekimin ortasında çıkın boşta kalsın it

Ziyech efendi yine sakatım çekiyormuş. Sözleşmesini fesh edin boşa para harcayacaksak bunun sözleşmesinden ekimin ortasında çıkın boşta kalsın it
Buna güvenip planlama yapan teknik ekibe yazar bunun sorumluluğu. Adam geldiğinden beri sürekli böyle. Müzmin sakat ama kafadan.

150 milyon euro harcadık şu takıma nasıl bu sezonu çöpe atacağız? Bu takımı kurduran adam başarılı o la cak başka yolu yok.
olamayacağız ki. istersen 10bin tane böyle post yaz. amacım sana muhalefet olmak da değil. malesef gerçek bu.

150 milyon euro harcadık da kime harcadık :d

görünen köy klavuz istemiyor.

şu takım bu sezon sadece ligde bak sadece ligde bile başarılı olsun, bana istediğinizi yazabilirsiniz. tek bir karşılık vermeyeceğim.

dua edelim transfer döneminin bitmesine saatler kaldı. esas show'u devre arasında göreceğiz. barış+davinson satıldığında. icardi, nelsson falan ayrılmak istediğinde.

olamayacağız ki. istersen 10bin tane böyle post yaz. amacım sana muhalefet olmak da değil. malesef gerçek bu.

150 milyon euro harcadık da kime harcadık :d

görünen köy klavuz istemiyor.

şu takım bu sezon sadece ligde bak sadece ligde bile başarılı olsun, bana istediğinizi yazabilirsiniz. tek bir karşılık vermeyeceğim.

dua edelim transfer döneminin bitmesine saatler kaldı. esas show'u devre arasında göreceğiz. barış+davinson satıldığında. icardi, nelsson falan ayrılmak istediğinde.
Ben de başarılı olamayacaklarını biliyorum. Ama insan bir yerde duralım ya daha fazla zarara sokmayalım kulübü demez mi? Bütün kupaları kazansan çıkartamazsın şu paraları. İtibar için iyi olur diyeceksiniz de zaten itibarı var bu takımın.
Neyse okanı fener maçında yiyecekler ocak ve ya mayısta da dursunu yerler sil baştan çekeriz seneye bir 100 milyon daha harcarız keriz parası nasıl olsa. Cenk ergünün banka hesabı dolsun yeter ki.

Haluk Yürekli: “Hakim Ziyech için şöyle diyorlar: Bir gün primler ya da maaşlar geciktiğinde, hemen suratı asılıyormuş. Hiçbir şeyde hassasiyeti yokmuş, ama para işin içine girince acayip tepki veriyormuş.”

Sol stoper Wöber hae?

GXNyLIlXIAAS3gb.webp

Dursun: Alo ibrahim, İbrahim ..!?
… : hallo, senyor İbrahim busy.
Dursun: who is this? Give me Ibrahim or Cenk. Where is cenk ?
.. : sir im hotel representitiva.i directo your telephone, wait on the line per favore.
Cenk: Alo.. baskanim (nefeslenerek) .. başkanım buyrun?
.. şak şak şak.. ahhh .. uhh..si si rapido rapido..
Dursun: İbrahim nerde , bu sealer ne !?
Ne anlatıyon yine

Haluk Yürekli: “Hakim Ziyech için şöyle diyorlar: Bir gün primler ya da maaşlar geciktiğinde, hemen suratı asılıyormuş. Hiçbir şeyde hassasiyeti yokmuş, ama para işin içine girince acayip tepki veriyormuş.”
Onlarda yatırsın aw ya işleri o değil mi ? Benim de maaşım zamanında yatmasa şirketten soğurum

birkaç gün önce yazdığım postu yeniden yazmak istiyorum.

gerçekten bu takımın birincil problemi transfer ya da oyuncu eksikliği değil. tabiki o da var da, en büyük sorun o değil.

bugün topluca istifa edip seçim kararı alsalar, hiç transfer olmasa bile, mevcut kadro bu gemiyi ocağa kadar limana yanaştırır ve her türlü yarış içinde oluruz. 3/3 yapmışsın zaten, lig kalitesiz, dişini sıkarsın her türlü zirve ile 3-5 puan bareminde takılırsın en kötü. belki puan farkıyla lider bile bitirirsin. yeter ki oyunculara o ışığı ver.

ama bu yönetim devam ederse gs'ın ligi ilk 3 içinde bitirme şansı yoktur.

bugün biz bunlara ne kadar inanmıyor ve yaptıkları işlerin rezalet olduğunu görüyorsak, icardi de, mertens de, sanchez de, barış da, torriera da, muslera da görüyor. çocuk değil bunlar ve en kısa sürede ayrılmak isteyecekler buradan.

bunlar yüzünden takımın ahengi bozuldu. demirbay'ın, kendi transfer süreci ile ilgili verdiği röportajda vurguladığı ortamdan eser kalmadı. bunu düzeltmeden mbappe gelse de bir şey değişmeyecek ki osimhen geldi mesela al sana somut örnek.

OSİMHEN geldi ama hiçbir şey değişmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt