Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zelewsky gelmek istemiyormus, de rossi de birakma taraftari degil.
bizimkiler gelmek istemeyen adami sonuna kadar zorlarlar tabii. dunyada baska bir oyuncu yokmus gibi.

oyuncu ikna etmek konusunda son derece basarisiz bir ekip cunku vizyon yok.
Bilerek yapiyorlar yav. Gelecek adamlara gitmiyorlar nerde zor adam hemen oradalar. Gelecek adamin menajeri fifty fifty kirisalim demiyorsa ilgilenmiyorlar zaten

31 Mayıs 2023 ve 2022 tarihleri itibarıyla T.C. Merkez Bankası döviz alış kurları aşağıdaki gibidir:

31 Mayıs 2023 ABD Doları 20,3104 Avro 21,7607
31 Mayıs 2022 ABD Doları 16,3562 Avro 17,6019

Bu rakamlarla hesaplamak daha mantikli degil mi?
E hesapla madem. :hat:

Bu yakobs geçen sezon da sakatmış zaten. Buna güven olmaz. Bir bek daha alak sağ sol fark etmez

Musleranın orada olması bile klüpte liyakatın olmadığını gösterir.Takımı satan kaleci kaptan olmamalı.
Abarttın bence kardeş. Adam sinir bozucu bir tipe karşı sinirlerine hakim olamadı diye bukadar laf söylenmez. Muslera'dan önce 10 kişi var turu kaybetmene sebep olan. Adam kaç tane şampiyonluğumuzda baş kahraman. Bukadar kolay harcamayın insanları bence

Seneye bu icardiyide postalamak lazim biktik artik yeter ozel hayati sakatligi derdi sorunu bitmiyor bakalim araplardan baska talibi cikacak mi
Her kuşu şey yaptınız sıra icardi'ye geldi demi oda gitsin bir an önce ya valla b.kunu cikarttiniz artik 2 gün sonra osimhen'e b.k atmaya başlarsınız.

Dün işler tikirinda giderken nöbeti kim değiştirdi? Osimhen nöbeti sonrası da değişmişti. Totem olacak ama uğursuzluk getirdi iki olay .

Not yönetime bok atmaktan bıktım biraz da buna sallayayim dedim 😂

Bence ne gazetecilere ne de yoneticilere suc atmayin. Yalan habere 1 inanirsin tamam, 2 de tamam ama hala bu yonetimden ve teknik ekipten planli, duzgun transfer beklerseniz, sucu kendinizde arayin.

adasdad.jpeg

gibi nöbet

Musleranın orada olması bile klüpte liyakatın olmadığını gösterir.Takımı satan kaleci kaptan olmamalı.
Muslerayada laf etmezsiniz be adamın sayısız emeği var şampiyonluklarda payı var azıcık minnet duygumuz olsun yıllardır kalemizi koruyor adam halende Avrupa düzeyinde iyi kaleci

Dün işler tikirinda giderken nöbeti kim değiştirdi? Osimhen nöbeti sonrası da değişmişti. Totem olacak ama uğursuzluk getirdi iki olay .

Not yönetime bok atmaktan bıktım biraz da buna sallayayim dedim 😂
Dedim dun, nöbet tranferler gelene kadar devam etmeli diye buruk soy adli kisi izin vermedi malesef bu duruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt