Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi forum dışında farklı bir Galatasaray falan mi var anlamıyorum kimsede ses yok bişey yok. Ya herkes kendi cebini düşünüyor ses etmiyor ya da evrende bükülme oldu forumca farklı bir Gs kadrosu konuşuyoruz reelde ise taş gibi kadromuz var heralde başka anlam çıkaramıyorum
Dunku yangin transferler gelene kadar bitmeyecekti. Bu hainler koyun gibi guduyor bizi malesef

Ya elbette bu saatten sonra öneriler menajer önerileri evet, bunda bi sakınca yok;

Olan şeyi söyleyeyim size;

Menajer önerisiyle Zale bize önerildi, bizimkiler ok dedi. Ama kendisi şuan milli kampta, onunla bi görüşme olayı olmadı, Roma'yla görüşüldü, Roma dedi ki 12'ye bırakırız, biz 8 önerdik, ara buluculuk yapılırken Zale'yle bugün falan menajeri görüştü, Zale gitmek istemiyorum gideceksem de iyi para alayım dedi. Roma'yla anlaşmaya çalışırken bi yandan Zale'nin menajeri döndü ve Zale henüz kararsız, daha milli takımdan da dönmedi, dönünce karar verecek, Roma'da düzenli oynamayacaksa gelmez vs yaani amaç "daha çok para verin"e döndü.

Ebimbe de aynı şekilde manejer önerisi. Fakat Frankfurt tok satıcı. Muhtemelen 15 milyon eurodan başlıyor fiyat. Bizimkiler kiralık + opsiyonlu almak istiyor Frankfurt ise ya kabul etmiyor ya da eğer kiralık gelip sonradan alacaksanız fiyat 20 olsun diyor.

Evet bu haberler peki bize niye ulaşıyor?

1- Adamların menajerleri ve bağlantılı kişilerin de gayet bunda parmağı var, yönetimi baskı altına alıp fazla para ödeyerek transfere mecbur bırakmak, zamanında Erden Timur bile bundan şikayetçi olmuştu, yani bu duyumculuk meselesinden

2- Ve İbo vb kişilerin ağzında bakla ıslanmamasından kaynaklı. Muhtemelen aman üstümüze gelmesinler bakın çalışıyoruz işte diye taraftara şirin gözükmek için daha oyuncu ve kulüple bile anlaşmadan, sadece menajer önerisi olduğu için gerçekleşme ihtimali bi tık olan transfer gündemlerini direkt muhabirlere servis ediyorlar ki yangın çıkmasın.

Romasipora ço teşekür ederiz bizi çogiyi ağirladilar

Romasipora ço tesekür ederiz bizi çokiyi ağirladilar
1725896528342.png

Maalesef erden timur yaptığı tüm sözleşmeleri düşük göstermiş. Icardi sözleşmesi kim bilir nedir.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ET kendi kendine kabul etti maaşları zaman. Kimseye sormadı. Herkesin dediği o transfer komitesi yoktu o halde. Böyle bir olay olabilir mi hiç?

Yönetim olarak karar vermişlerdir. Artık o kurulda kaç kişi var ise. Sponsor ne kadarını karşılayacak resmi ne kadar olacak diye. Belirleyip ona göre devam etmişlerdir.

Buradan tek ET'a kabahat bulmakta ne bileyim.

Yav zaten Roma iki senedir içimizden geçmiş trabsferlerde bide gidip heriflerden topçu istiyoruz günahını vermezler bize. Hele dünkü maçtan sonra o iş yattı bile. Tr den adam alırlarsa alırlar 10 taksitli falan.

Her yangın öncesi aynısı oluyor. Hop iki tane nokta atışı insan haberi cikiyor nur yüzünü yalayayım dursuna kadar geliyor konu. 2 gün daha kazanıyorlar. Böyle böyle sezonu bitirdi herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt