Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 12.923
- 7.293
- 1.873
Galatasaraylı olmakdan yıldım, sıkıldım!
Man City’i tutabilirsin
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaraylı olmakdan yıldım, sıkıldım!
alt yapıya önemi ülkede kimse vermiyor. bu sene göze batan kaç tane oyuncu var 3 büyüklerde şans bulabilecek?Bizim lig seviyesi anadolu takımlarında oynayabilecek seviyede bile oyuncu çıkmıyor kaç yıldır.Net torpil var ve altyapıya önem 0.
Tamam abi, takipteyizDogru unutmusum
23.30 tv100’de hy bugun
yav adamın villası var bahçesi var kuruyor sahayı oğlunu 2 yaşında başlatıyor topa vurmaya. Bu çocuklar 1 haşında falan kupaların içinde futbolcu amcalarıyla floryada top vurmaca oynamaya başlıyor.bayern alt yapısı pek o şeyler işlemez ama sen kitlenmişsin o konuya. Genel olarak futbolcu çocukları daha yatkın oluyorlar bu işe bu arada babalarının sayesinde.
Thuram ın çocukları, weah ın, kluivert ın oğlu şımaykılın oğlu vs.
Mac başlıyor dağılalım
Diğeri genel olarak bizim alt yapı bebeleri niye zargana gibiler?yav adamın villası var bahçesi var kuruyor sahayı oğlunu 2 yaşında başlatıyor topa vurmaya. Bu çocuklar 1 haşında falan kupaların içinde futbolcu amcalarıyla floryada top vurmaca oynamaya başlıyor.
Sen evde ne verebilirsin ki, profesyonel futbolcu çocuğunu nasıl yetiştşreceğini mi iyi bilir yoksa memurun çocuğu mu?
Altyapı seçmelerindeki en büyük farkı bu belirliyor herif 6 yaşında yaşıtlarına çalım atarak gol atıyor, 6 yaşında topa bomba muamelesi yapan bir veledi mi seçsinler bu yetenekli çocuğu mu?
Sonra torpil oluyor.
Herifler 16 yaşında da yetenekli oluyorlar sahadaki maçı izleyince gözüne o çarpıyor ne yapılsın şimdi sen ayhanın oğlusun göze çarpıyorsun defol denilse yetenekli herifi gönderdiniz bak nerelerde kendini gösteriyor ye linç başlar bunun ne ucu ne bucağı var.
Sorulması gereken soru yine yanlış.
16 yaşında altyapının en yetenekli olan veletlerini sahaya neden koyamıyoruz olmalı
Dunyanin en kotu topcusu gol atmis bak yav
birisi bana Kerem e giderse uçar kaçarız demişti.Neyimize güvendik gönderdik şu Kerem i anlayamıyorum resmen ihanet
İyi kötü elimizde kanat vardı artık yok
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben ondan iyi oynarım der karizmatik olur. hoca ozelestiri yapar oyuncu yapar ama taraftar yapmaz niye çünkü burası gs .birisi bana Kerem e giderse uçar kaçarız demişti.
Yapma abi yanarsınAhmet Okan renkdaşın Rabiat’a yükseldiği gibi Zalewski’ye yükseldim
Bugün Metehan ın konuşulduğu yerde çocuk 3.ligde bile oynadı geldi şans bulduHamza yas grubunun en iyisiydi kiralik gitmemesi onun da sonu oldu efenin de olacagi gibi. Torpil diyen zircuheladir zaten maclari izlemiyodur.
Onlerindeki butun olumlu ornekler (arda-emin-yunus) anadoluya gidip cile ceken topcular. Bir tek ozan farkli onun da mevkisi bostu. Bunlarin beklentisi ney herkes sakatlancak ben super oynayip formayi birakmicam falan mi acaba?
Oyle bi dunya yok kardes pembe gotlulugu, 3 katli villanizi, ananizi babanizi birakip anadoluya gidip 1 yil dayak yiyeceksiniz