Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_5036.webp

Bitmiş abi

Zalewski ismini üfleyen kimse Emre Kaplan onun ismini versin, gazetecilik tarihindeki en iyi haberi olur.

Okan’ın yılmaz yıkılmaz savunucularındandım ama suyu ısındı artık. Ben de desteğimi kesiyorum yavaştan. İki sene şampiyon yaptı diye sonsuz kredisi yok. Her futbolcuyu çöpe dönüştürmesi normal yada tesadüf değil. Yapamıyor mental olarak çökmüş durumda vücut dili de bunu net gösteriyor. Fatih Terim hariç her mantıklı ismi düşünmemiz lazım. Ama önce yönetim lazım tabi ki

Sen elindeki adamı 12 m euro'ya sat üstüne yerini doldurma 3 mevkiyi eksik bırak bundan daha büyük yüzsüzlük olamaz.

Dursun Özbek umarım karaborsa bilet işinin içinde birazda olsa payın vardır ve ibrasızlıkla bu kulüpten yaka paça kovulursun.
para toplayıp lokma döktürürüz

Bugünü de Cicaldau’nun maaşını ödeyip Romanya’ya göndererek bitirdiler.
Sonra da Kerem’in hat trick’ini izleyip pijamalarını giyip huzur içinde uyudular

Yönetim yine kazik yiyeceği bir transfer yapacaksa hiç yapmasın daha iyi. Eldeki butun parayı transfere harcayacaklar, sezon icinde futbolcuların paralarını ödeyemeyecekler.

zalewskide oyuncu OK

roma ilk 16 M ile masaya oturmuş...bize göre bu meblağ uçuk deyip karşı teklif yapmışız

roma sonra 14 demiş - biz 10 M demişiz.

Hani 6ya anlaşmıştık la 14ler 15ler havalarda uçuşuyo 1 sene sözleşmesi kalmış adam için :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt