Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç oyuncu alalım sonra satarız diye alıyoruz, taraftar ilk alındığı haliyle eksiksiz olmasını istiyor. Bu adamı alırken bilinmeyen bisey değildi, adamı alıp fiziksel olarak yetersiz denmesi komik yani.
Aynen o, zaten o oyuncu 20 yasinda senin istedigin noktada olsa, sen nah alirdin onu 9-10 milyona. Hizli, fizik güçlü, teknik olarak yeterli ve oyun içinde hem ofansif hem defansif olarak katki veren bir 21 yasindaki oyuncu zaten top 5'liglerde ilk 5/10 arasi takimlara gider.

Ama örnekler var yani: Baris Alper (ki ben bile diyim, gerçekten deliriyordum onun marifetsizligine), Boey, Kerem, Nelsson ama Fenerdede Ferdi, Ismail Yüksek falan. Bunlarin arasindakilerin hepsi çok genç degil belki ama geldiklerinden itibaren hem iyi hem kötü bizim lige göre genç yasta oynayip gelistiler az çok ve hepsi para kazandirabilecek noktaya geldiler.

Bana göre ilk 11'de devamli bir iki genç oyuncu oynatip onlara yas geregi sabir göstermek lazim ki meyvesini sonra versin. Jelert o kategoride benim gözümde.

Tv100'de dün geceki programı izledim de konuşuldu mu bilmiyorum. Geçen hafta Uefa liste bildiriminin son gününde bizimkiler asıl Rabiot için değil Goretzka için uğraşmışlar. Münih maaşının %70'ini ödemeyi kabul etmiş, herif gelmek istememiş.

Son gün güzel bir sürpriz olurmuş aslında Osimhen'in üzerine de yazık olmuş.

Birde bizim unuttugumuz kültür, yurt disi degisimi falan noktalar var ki çogu oyuncu genelde yerlestikten sonra yavas yavas hem takimin içinde kendini hemde ülkede kendini bulabilip güvenle oynasin. Zaman lazim. Sara için ama Zaha içinde bu geçerliydi. Kesip atmada bir numarayiz.

Artık liste falan kalmamıştır, kim geliyorsa faydalanalım mantığıyla birilerini alırız. paran var, ismin var ama bir önemi yok. her sezon aynı tantana aynı şeyler. sen ağustos ortasına kadar kadronu tamamlar, devamında osimhen gibi fırsat çıkarsa alman gerekirken, her sezon en kritik transferleri son günü bırakıyorsun. rezaletten başka bir şey değil.

Zalewski geliyorsa neden jakobs aldik?

Jakobs sol stoper oynayacaksa neden sol stoper almadik?

Jakobs kanat bek yedegi olacaksa neden jakobsa 10 bonservis 10 da maas taahhut ettik? Kohn de kalabilirdi orda

Ben hainlik ve kasittan baska aciklayamiyorum bu durumu kimse kusura bakmasin

Bu mevsimde Paris iyidir gidip serin serin Cafelerde kahvelerini yudumlayıp Strudel yerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt