Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.475
- 65.686
- 3.963
Onu da yaratsınlar adaya 3.5 m euro harcamayı biliyorlar.Neyle alacan kardeşim neyle gel burda anlat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu da yaratsınlar adaya 3.5 m euro harcamayı biliyorlar.Neyle alacan kardeşim neyle gel burda anlat
1 de Cago mudur nedir o var transfer haberi duyulmadan haber vermemiş yine de O'na soruyolar doğru mu diye reis yavYaw bunun takipcileri salliyor olabilecegini hic dusunmuyor %100 dogruymus gibi davraniyolar![]()
Anca Melo dayak attıktan sonra oynamaya başladıRiera'yi saplamislardi hmmm ama Riera cok iyi oynamisti o kadro yapisinda.
Neyse...YÇ: "Uçak şu an kalktı."
Ṣu ada batip yok olsa keske
Ben kendisini severdim. Kendisinden sol bek yaratmistik. Bir nevi klas atak sol bekimiz olmustuAnca Melo dayak attıktan sonra oynamaya başladı
Halka değil araplara açacaklar olarak revize edelimhalka açacak....
1 su alabilirim "Tabii ki efendim - 27.5 Euro"
Msc ve maersk ile gorusmelerim surmekteGemi ne zaman geliyor.@Cafer Güney
Ajdarda olsun İtalya bağlantıları iyiUçaktan Tiktok canlı yayını da açın da bir kaç hediye atalım kulübe faydamiz dokunsun
Aynı Mariano gibi çok iyi oyun kuruyorduBen kendisini severdim. Kendisinden sol bek yaratmistik. Bir nevi klas atak sol bekimiz olmustuSavunmasi zayifti tabii.