Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Jelert Sanchez Abdulkerim Jacops

Baris Torreira Sara Zalewski

Osimhen Icardi

Galiba böyle bir ilk 11’e dogru gidiyoruz
Orta saha bombos, her mac young boys maci gibi olur

Üstelik bu formasyonda iki forvetten biri orta sahayla baglanti kurmali, ne Icardi ne Osimhen bu tip forvet degiller

Young boys rezaletinden sonra okan gereken dersi almistir diye düsünmek istiyorum ama tam da emin olamiyorum

Zalewskiyi istememiz bence net 3-5-2yi isaret ediyor

Maaşı 7'ye katladıktan sonra masadaki paraları sayan Zalewski;

4b75fd8759f28eaf642c32dbc798c60e.gif
money-bags-happy-cash-pile-x48vcor17x2756r5.gif

2 milyon çok zalewski için

adam romada 300bine oynuyor
Oyuncunun Roma altyapısından çıkması Roma nin Avrupa'nın dev kuluplerinden biri olmasından dolayi 300 bin euro ya oynatabiliyor.Ancak PSV muhtemelen 1 felan vermiştir orayı kabul etmemiş bizim şuan kaliteli başka oyuncu alsak zaten 2 den aşağı gelmez.Polonya milli oyuncu 22 yaşında Avrupa da kupa final deyimi var.

Erden Timur varken bir kişinin yapacağı işe bunlar beş kişi gidiyorlar onu da genelde yapamadan geri dönüyorlar

Zalewski'nin 352 ve 3412'de çok faydalı olacağını düşünüyorum. 4231 oynayıp Kerem'in rolünü verirsek aynı katkıyı verme ihtimali yok ama.
Hocanın net bir 10 numara oynatmadığı 4-2-3-1 rafa kalkmalı her seferinde eksik kalıyoruz 3-4-2-1, 3-5-2, 3-4-1-2 en güzeli olur.

En azından sol tarafımız otoban olmakdan çıkıyor tempolu Jakops ve Zalewski

Zalewski'nin 352 ve 3412'de çok faydalı olacağını düşünüyorum. 4231 oynayıp Kerem'in rolünü verirsek aynı katkıyı verme ihtimali yok ama.

zaten orta sahası sorunlu takımın orta sahasını aynı tutup kanatlarını daha az skorlu oyuncularla doldurup 4lü oynamak baya saçma olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt