Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha bombos, her mac young boys maci gibi olurMuslera
Jelert Sanchez Abdulkerim Jacops
Baris Torreira Sara Zalewski
Osimhen Icardi
Galiba böyle bir ilk 11’e dogru gidiyoruz
Kanatlardan biri iptal sara kanada orta sahaya Kaan ya da transfer--------------------muslera
jelert davidson/nelson abdül jacops
--------------------toreria-------------
barış --------------sara-----zalwski
--------osi --------------------maruo
okanın beyin röntgeninden çıkan sonuç
Oyuncunun Roma altyapısından çıkması Roma nin Avrupa'nın dev kuluplerinden biri olmasından dolayi 300 bin euro ya oynatabiliyor.Ancak PSV muhtemelen 1 felan vermiştir orayı kabul etmemiş bizim şuan kaliteli başka oyuncu alsak zaten 2 den aşağı gelmez.Polonya milli oyuncu 22 yaşında Avrupa da kupa final deyimi var.2 milyon çok zalewski için
adam romada 300bine oynuyor
Hocanın net bir 10 numara oynatmadığı 4-2-3-1 rafa kalkmalı her seferinde eksik kalıyoruz 3-4-2-1, 3-5-2, 3-4-1-2 en güzeli olur.Zalewski'nin 352 ve 3412'de çok faydalı olacağını düşünüyorum. 4231 oynayıp Kerem'in rolünü verirsek aynı katkıyı verme ihtimali yok ama.
Zalewski'nin 352 ve 3412'de çok faydalı olacağını düşünüyorum. 4231 oynayıp Kerem'in rolünü verirsek aynı katkıyı verme ihtimali yok ama.
Keremin son 24 saatte attigi golu roma kariyeri boyunca atamamisZalewski'nin 352 ve 3412'de çok faydalı olacağını düşünüyorum. 4231 oynayıp Kerem'in rolünü verirsek aynı katkıyı verme ihtimali yok ama.
Fm oynamıyonZalewski'nin 352 ve 3412'de çok faydalı olacağını düşünüyorum. 4231 oynayıp Kerem'in rolünü verirsek aynı katkıyı verme ihtimali yok ama.
Futbol gol atmak değildirKeremin son 24 saatte attigi golu roma kariyeri boyunca atamamis![]()