Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsteseler bulurlar, denemiyorlar bile..fred sakat olmasa lazım olan adamdi bize.Melo ve fernando çok özel oyuncular
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende onu merak ediyorum şuan bize melo mu daha çok lazım yoksa fernando muMelo ve fernando çok özel oyuncular
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çünkü 3 lü sistemde 3 oyuncudan biri bek olarak kullanılıyor bazen. Jacobs atletizm ve boy olarak oraya uygun gibi duruyor lakin denemeden bilemeyiz tabiBu hayatinda stoper olarak oynamamis ve kariyerini kanat olarak baslayan adami niye sol stoper yapmayi istiyor bizim taraftar?
Orta saha bos filan degil super dahi hocan 2 li orta saha iki tane on numara ile oynadigi icin bos takimin el kalabalik bolgesi kullanmayi bilmedi adam alinmali mi alinmali amaOrta saha bombos, her mac young boys maci gibi olur
Üstelik bu formasyonda iki forvetten biri orta sahayla baglanti kurmali, ne Icardi ne Osimhen bu tip forvet degiller
Young boys rezaletinden sonra okan gereken dersi almistir diye düsünmek istiyorum ama tam da emin olamiyorum
Zalewskiyi istememiz bence net 3-5-2yi isaret ediyor
Eskiden di o anca hic bir ozelligi olmayan adamlari risk alip o paralars getirirsin2 2.5 maaş alan adam tutmazsa bir daha satamazsın, maaş bandı genç oyuncularda 1 max 1.5 olmalı.
Normal üstad. Hermoso’nun alternatifi Osimhen’di. Hermoso’yu alamayınca onu aldık.Zalewski nin alternatifi olarak rafa leao belirlenmiş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gelsinde 4-3-3 oyna kac yazar ucu 80 gol atar zaten gerisini bosver daha bats bile varLeao Şuan gereksiz olur 4-3-3 veya 4-2-3-1 yapmak lazım icardi mi yedek olacak osimhen mi hiç gerek yok leaoya
Zalewski nin alternatifi olarak rafa leao belirlenmiş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi