- 5 Eylül 2014
- 80.349
- 63.073
- 4.393
kimsinTek yerli ile oluyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimsinTek yerli ile oluyor mu
bu neEbimbe tan eksik parça alın şu adamı yav
Muslera
Davinson Nelsson Jakobs
Ebimbe Sara Torreira Demirbay Zalewski
Barış Osimhen
Eleman koca sezon 200 dakka oynamış aston geçmişini de bilmiyorum. Adam iyi de.kotu de diyemiyorum çünkü chelsea önüne geleni alıyorHic izledinmi amirim iyi mi
Bana da öyle geliyor. Ebimbe'nin kullanılacağı gibi kullanılacak gibi düşünüyorum ama direk mevkisi orta saha olan birini almak daha iyi olmaz mı? Zalewski bir iyi turnuva ile 20 üstüne satılabilecek oyuncu diye mi kendisi isteniyor? Çok spontane gidiyoruz gibi.Zalewski'nin 352'de merkezde sol iç oynatılabileceğini düşünüyorum ayrıyeten.
Ticarethane olsak sorun yok da başarı 1. öncelik herzaman, o yüzden dedimHepsi para eder gene..
Barış daha hücum özellikli zalevski anlatıldığı gibiyse daha fazla ileri geri gidip gelen bir oyuncu barışın olduğu kanattan çok pozisyon yiyebiliriz 4-4-2 de genelde kanatlar orta saha meziyetleri olan adamlardan oluşuyor Fatih hocamın döneminde mesela Hamit Selçuk engin Baytar Yekta gibi adamlarla oynuyorduk bu sistemiZalewskinin yapip barisin yapamayacagi sey nedir
Ve neye gore oynayamaz diyosun baya komik olmus
Zalewski konusunda çok ahım şahım bir şey beklememek gerek takıma uyumu nasıl olacak bilinmez..zaten takım da 3 5 2 ye nasıl uyum sağlayacak asıl soru buBana da öyle geliyor. Ebimbe'nin kullanılacağı gibi kullanılacak gibi düşünüyorum ama direk mevkisi orta saha olan birini almak daha iyi olmaz mı? Zalewski bir iyi turnuva ile 20 üstüne satılabilecek oyuncu diye mi kendisi isteniyor? Çok spontane gidiyoruz gibi.
30 senedir batiyoruz. Turkiyede kimse batmaz. En fazla ffp cezasi alirligin para etmediği sürece yüzde 80 batarız. para avrupada ve biz orada hiç iyi değiliz.
En mantıklısı 4-3-3 şu takımada osimhen de yedek kalmaz icardide sıkıntı o işteZalewski konusunda çok ahım şahım bir şey beklememek gerek takıma uyumu nasıl olacak bilinmez..zaten takım da 3 5 2 ye nasıl uyum sağlayacak asıl soru bu
Sanki 3-5-2 yüzünden patlayacağız
Sorun üç oyuncu da santrfor olması hiçbiri kanatta da oynamamış oyuncularEn mantıklısı 4-3-3 şu takımada osimhen de yedek kalmaz icardide sıkıntı o işte
Orijini ofansif orta saha ve kanat. A takımda kanat bekliğe evriliyor. Ferdi'ye benzer bir kariyer gelişimi var. Kanatta tercih ederim ama teoride üçlü orta sahanın driplingçi iç oyuncusu olabilir. Benimki zaten başka transfer gelmezse diye alternatif plan.Bana da öyle geliyor. Ebimbe'nin kullanılacağı gibi kullanılacak gibi düşünüyorum ama direk mevkisi orta saha olan birini almak daha iyi olmaz mı? Zalewski bir iyi turnuva ile 20 üstüne satılabilecek oyuncu diye mi kendisi isteniyor? Çok spontane gidiyoruz gibi.