Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zalewski'nin 352'de merkezde sol iç oynatılabileceğini düşünüyorum ayrıyeten.
Bana da öyle geliyor. Ebimbe'nin kullanılacağı gibi kullanılacak gibi düşünüyorum ama direk mevkisi orta saha olan birini almak daha iyi olmaz mı? Zalewski bir iyi turnuva ile 20 üstüne satılabilecek oyuncu diye mi kendisi isteniyor? Çok spontane gidiyoruz gibi.

Zalewskinin yapip barisin yapamayacagi sey nedir

Ve neye gore oynayamaz diyosun baya komik olmus
Barış daha hücum özellikli zalevski anlatıldığı gibiyse daha fazla ileri geri gidip gelen bir oyuncu barışın olduğu kanattan çok pozisyon yiyebiliriz 4-4-2 de genelde kanatlar orta saha meziyetleri olan adamlardan oluşuyor Fatih hocamın döneminde mesela Hamit Selçuk engin Baytar Yekta gibi adamlarla oynuyorduk bu sistemi

Bana da öyle geliyor. Ebimbe'nin kullanılacağı gibi kullanılacak gibi düşünüyorum ama direk mevkisi orta saha olan birini almak daha iyi olmaz mı? Zalewski bir iyi turnuva ile 20 üstüne satılabilecek oyuncu diye mi kendisi isteniyor? Çok spontane gidiyoruz gibi.
Zalewski konusunda çok ahım şahım bir şey beklememek gerek takıma uyumu nasıl olacak bilinmez..zaten takım da 3 5 2 ye nasıl uyum sağlayacak asıl soru bu

Screenshot_20230112-195243_Samsung Internet.webp

Bu iṣ burdan dönmez dostum

Takım boyu kısalmadıkça
Koşmayan oyuncular oynatıldıkça
Düzgün idman yapılmadıkça
Gerçek bir td başa gelmedikçe

Bi halt değişmez

Jelert gelince bek sorununu çözüyoduk adam 2 maç 10dk oyun oynadı kimse kadrosuna yazmıyor

2 senede 10 tane bek 10 tane os 10 tane kanat 10 tane fw 10 tane stoper alındı bi arpa boyu yol alamadık,oyun ileri gideceğine hep geri gitti,bireysel çalışanlar hariç her oyuncunun performansı düştü,ilk sene birkaç maç hariç keyif ala ala maç izleyemedik,zalgirisli ejukeden yboyslu zenciye,kopenhaglı elyounusiden praglı preciadoya,karagümrüklü can keleşten ümraniyeli geraldoya,moldeli haugenden konyalı sonere,fbli merthakandan bjkli svensona kepaze isimler bile bizi rezil etti

Takke düştü kel göründü,milyonlarca euro harcasan da saklayamıyosun artık o kafayı

Orijini ofansif orta saha ve kanat. A takımda kanat bekliğe evriliyor. Ferdi'ye benzer bir kariyer gelişimi var. Kanatta tercih ederim ama teoride üçlü orta sahanın driplingçi iç oyuncusu olabilir. Benimki zaten başka transfer gelmezse diye alternatif plan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt