- 16 Haziran 2010
- 202.610
- 154.338
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakibimin senelerdir yaşadığı ezikliğinden dolayı böyle taktikler yapması hoşuma gidiyor başkanbu mourinho salagina sadece gs ile ugras demisler jk aradan siyrilip sampiyon olacak![]()
Anladım dostum , sağolEbimbe dostum Ekimbe değil
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Parayı arttırırsan verirler bunların ruhunu bilirim babasını bile satarlarOnyedika’yi kulubu reddetmis haber de direkt öyle girilmis niye 11’e koymaya basladiniz rtaşlar
Boyle sacma ismi olur yerine oyuncu alamiyorsan anlasma olmaz anlasma olduysa satarsin boyle bir durum varsa oyuncu heveslenmistir essek gibi satacaklarSözlükte birisinin dediğine göre zaten öyle bir tutarda anlaşmışız ama yerine oyuncu alamayacakları için reddetmişler
bunlar her sene rekabetin seviyesini 1 level daha düşürüyorlar. sadece 1 şampiyonluk için.bu mourinho salagina sadece gs ile ugras demisler jk aradan siyrilip sampiyon olacak![]()
Kral o konuda özürlerini iletti. Günde 100 tweet attığı için bulamayacağımOsimhen’de ocak çıkış maddesi var mıymış sorsana bi reis![]()
Yarin tekrar yabanci kurali mi degisecek? Oyle goy goy muhabbeti donuyor sosyal medyada. Lan bu ne is kac defa daha degisecek bu kural?