Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maşallah taksi gibi her yere özel uçakla gidiyorlar. Umarım kulübün cebinden çıkmıyordur bunlar da.

Jorginho biraz fazla statik 6 numara olurdu ama Onyedika yine aynı bölgenin oyuncusu olsa da ve yine 3-1-4-2'dek 1 olup Torreira'yı 8 numaaya doğru atacak gibi olsa da... Jorginho'dan daha hareketli, sağa sola gidip daha geniş alanı savunabilecek bir isim olması olumlu...

Ben yine de 6 numara değil, box to box bir 6-8 tercih eder ve 3-4-1-2 oynatırdım ama yani bu plana da kötü diyemem...

Zalewski ve 17k geldiğine göre yarın da yeni bombalara hazır olalım.
Dursun Özbek başkanım iyice coşmuş görünüyor.
Ya herru ya merru.
Ya batacağız ya çıkacağız.

Seneye biz bunları nasıl göndereceğiz
Onyedika,sara,jelert kim bunlar
Valla bu sene eziyet yılı olacak

HY söylemeden zeytinli gazıyla diyeyim

"Şu dakikalarda mesai devam ediyor , operasyon sonuçlanırsa ya bu gece y ada yarın istanbula gelecekler"
"Bir diğer isim Ebimbe ... Frankfurt geri adım atmadı - istenilen rakam 15 M euro..GS 'nin teligi 7.5 M euro."

"kendinize iyi bakın...allaha emanet olun...iyi geceler"
"Ey Geceler(GD)"
55 dk Mourinho sallama; son 2 dk bu

Lan adam kendi kafasına göre mi gidiyor? Hoca git bas diyor, o da basıyor. Elbette her bastığında da alamayacak, organize takım da bazen pasla geçecek. Takımın kalanının pres/mücadele gücü oyuncu tercihleri veya sistem gereği giderek düşüyorsa ve hoca Torreira öne çıkınca orta sahadaki boşluk nasıl doldurulacak planlayamıyorsa, bu oyuncularla bu düzende oynanır mı oturtamıyorsa onun suçu değil. Koca orta sahada tek defansif adam bu var yahu... Üstelik bekler hayvan gibi ileri çıkıyor, sağda sık sık Ziyech oynuyor, Mertens gelmiş nerdeyse 40 yaşına, arkada 1 veya 2 stoper biraz ağır... Ne olacaktı yani...
Yerleşim sorunu var ama oyuncu da her topu alamıyosa gitmeyecek oraya insiyatif kullanıp

Fiziki mücadele yok,tackle yok,hız yok,güç yok,boy yok her gittiğinde %96 geçiliyo orta saha kabak gibi açılıyo

Tarihte pres yapmaya çalışan os sı prese giden tek takım biz tek oyuncu da toreira değil kimse onun gibi delik deşik olmuyo

Berkan bile olmuyo dikkat ettin mi bilmiyorum

Bir yere gidince de 5 kişi gidiyor rezil herifler sanki güneydoğudan kız almaya gidiyorlar, oshimen'de okanı da götürmüşlerdi. 5 kişi transfere mi gidilir lan adamlar görse kabul etmezler zaten

Sarayı regista oynatmak için, ön alanda takıma katabileceklerinden vazgeçebilmek için oraya çok net ofansif bir 8 falan gelmesi gerekiyor. Aksi durumda Sara'yı kötü harcarız
İnter de Hakan rolü. Git gelli oynayabilir. Şutu da var. İş yapar bence orda. Topla münasebeti iyi. Ama ikili mücadele biraz daha girmesi lazım. Bekler çok dinamik. Ofansif 8 olayı için de Onyedika driblingine güveniyorum aslında bir 6-8 olsa da kendisi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20240910_224939.webp

Zalewskiden yeni haber yok kaç saattir muhtemelen olumsuz seyrediyor adamlar inmez tabi biliyorlar iki günün kalmış mecbur gibisin bunu alabilseler bari zaman kalmadı çünkü

Icardi, Osimhen, Mertens, Sanchez, Torreira gibi yıldızların yanına bu gençlik aşısına ihtiyacımız vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt