- 16 Haziran 2010
- 202.609
- 154.338
- 6.838
Evet ama aylardan Temmuz'du, simdi 11 Eylul'e giriyoruz artik zaman bitti.Rusyaya bi tabur gidip boş döndüler. Yine yaparlar sorun değil onlar için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ama aylardan Temmuz'du, simdi 11 Eylul'e giriyoruz artik zaman bitti.Rusyaya bi tabur gidip boş döndüler. Yine yaparlar sorun değil onlar için
Kim 16 milyon euro'ymuş ??Gökhan Dinç: "Gardi 16 m euro'dan 14 m euro'ya indirmiş 10 m euro'ya indirilmeye çalışılıyormuş."
Yok artik. Yetmedi mi paramizi car cur ettikleri? Bu isin sakasi olmaz. Cidden batariz.Roma'ya kadar gidiyorsan komple transfer komitesi olarak isterseler yinede 20 milyon euro bayip vereceksin , artik elin bos geri gelmeyeceksin. Buradan geri donus yok.
ChatgptBiri tercume edebilirmi bunu?
Haluk Yürekli: " Roma'ya gittin verdin parayı aldın Zalewski'yi, bu bitirseydi Osimhen bitirirdi. Ya Osimhen getirdi Galatasaray. Transfer bitirmiyor, bu iş transferle değil, doğru yönetme şekliyle biter. Bu mudur?
Ne alaka yaw ne 20siRoma'ya kadar gidiyorsan komple transfer komitesi olarak isterseler yinede 20 milyon euro bayip vereceksin , artik elin bos geri gelmeyeceksin. Buradan geri donus yok.
Fifa gecesi ne zamanhepimizin keyfi kacti
Hamza'ya 40 milyon harcanmamıştı. Hamza transferden ziyade içimizden çözelim kafasındaydı. Okan transfer istiyor ve yapılıyor kısmen. Tam oturmuyor o örnekOkan bu kafa yapısı ile Kadıköyde ki maçtan sonra kovulur.
Yapma, etme dedi herkes Hamza gibi olacaksın diye ama kendi düşen ağlamaz.
Benim param degil, senin paran mi? Son gune birakmayacaklardi o vakit. Bu saatten sonra para konusulmaz. Yapti mi transfer yapmadi mi transfer diye bakilir.Yok artik. Yetmedi mi paramizi car cur ettikleri? Bu isin sakasi olmaz. Cidden batariz.
He bunlar yapar mi? Yapar!
Medyaya bu kadar transferin bittiği yönünde haber çıkartıp eli boş dönen yönetim görmemiştim, bu nasıl bir beceriksizliktir nasıl bir basiretsizliktir, ilk defa transfer işine girmiş erden Timur güya yıllardır bu işin içinde olan Cenk ergünden çok daha becerikliydi, bu nedir arkadaş valla yani dursun Özbek resmen bize dejavunun kralını yaşatıyorsunBu kadar yoran bir yönetim olur mu ya