Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jorginho beğenmemek ne ya. Gelmez bu arada.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forumda şahane reklamlar dönüyor

IMG_4729.webp

Emre Kaplan Zalewski'de sorun olmadığını, BCT ise haberinin arkasında olduğunu ve Zalewski için hayırlı olsun , yarın resmi olarak da açıklanır diyor. Bonservis olarak 8 + bonus, maaş 2 civarı aslında İtaylan medyasına benzer haberler veriyorlar Haluklara nazaran. Türk gazetecileri pek dikkate almamak en mantıklısı bundan sonra yabancı basını takip etmek lazım

Niye Can Keleş'in statüsünden şüphe ettin ki? Yani adam sonuçta Türk, başka milli takımda falan da oynamamış. Kendi kendine gelin güvey olmuşsun gibi geldi. Hazırlık maçlarında aşırı kötü oynadı falan diyorlardı bu arada, belki ondan oynamıyordur.
Bunun tff icinde ekstra bir detayi olmalı. Her milli takımdan davet gelirse gelirim diyip 30 yaşina kadar askıda mı kalacak bu adamlar.
Şüphe dünyanın en güzel araştırmayı tetikleyen duygusudur.
Bayram değil seyran değil yabancı sınırı olmayan takımlarda bir gurbetçi oynamıyor, her önüne gelene niye milli takımda değil diye yayagara yapan tinerboys bu çocuk yokmuş gibi davranıyor. Daha 2 ay önce 2.5 milyon euro verilmiş bir oyucuya ligde 1 dakika şans verilmemesi avrupada verilmiş olması kafamı bulandırıyor.
Ülkedeki federasyon bazlı hiç bir şey şeffaf ve açık bir şekilde ilerlemiyor.

jorginho gelsin melsin demiyorum da geçen sene arsenal maçlarında herif hayvan gibi iyiydi. birkaç maç tempo ve pas aralarına şaşırmıştım hatta şimdi baktım 36 maç oynamış zaten. bitik ölü adam geçen seneki arsenal'de nasıl oynayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt