Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen senede yazmistim bu yılda ilk haziran ayında söylemiştim, transfer konusunda kesinlikle Okan gibi futbolcudan anlamayan hocalara sorulmamali sadece mevki sorulmalı onun dışında en ufak fikir sorulmamali, bunun acısını milyon eurolar olarak cekiyoruz

abi 1.5 saat ne konusuyorlar masada

çok merak ediyorum bu işleri ya

full para mı konusuluyor yoksa genel sohbet de ediyorlar mı ki

Geçen senede yazmistim bu yılda ilk haziran ayında söylemiştim, transfer konusunda kesinlikle Okan gibi futbolcudan anlamayan hocalara sorulmamali sadece mevki sorulmalı onun dışında en ufak fikir sorulmamali, bunun acısını milyon eurolar olarak cekiyoruz
Bizim bahtımıza hep transferden anlamayan hocalar gelşyor bir tek Tudor vardı kadro mühendisliği konusunda biraz iyi olan yakın zamanda

Haluklari severim lakin tv ye geçtiğinden beri yanındaki fenerliden kaynaklansa gerek sürekli art niyetli sorunlu haberler veriyor bizle ilgili

Bizimkilerin oturduğu masalar için yazmış Edip Cansever

Adam yaşama sevinci içinde
Masaya anahtarlarını koydu
Bakır kaseye çiçekleri koydu
Sütünü yumurtasını koydu
Pencereden gelen ışığı koydu
Bisiklet sesini çıkrık sesini
Ekmeğin havanın yumuşaklığını koydu
Adam masaya
Aklında olup bitenleri koydu
Ne yapmak istiyordu hayatta
İşte onu koydu
Kimi seviyordu kimi sevmiyordu
Adam masaya onları da koydu
Üç kere üç dokuz ederdi
Adam koydu masaya dokuzu
Pencere yanındaydı gökyüzü yanında
Uzandı masaya sonsuzu koydu
Bir bira içmek istiyordu kaç gündür
Masaya biranın dökülüşünü koydu
Uykusunu koydu uyanıklığını koydu
Tokluğunu açlığını koydu.
Masa da masaymış ha
Bana mısın demedi bu kadar yüke
Bir iki sallandı durdu
Adam ha babam koyuyordu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Roma gerçekten şeytan ya.

Bilerek yeni sözleşme öneriyor ki oyuncuyu daha fazla fiyata kakalasın.

IMG_6006.webp

Onyedika yı yerine adam almadan verir mi abi brüj ya. Goygoy yaptık tamam da olmayacak bir iş. Herkes bizim gibi mi abi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yamuk yürekli diyorki zalewski olmazsa sassoulodaki oyuncu alternatif olarak belirlendi. Biri kanat bek biri 4-3-3 sol açığı nasıl alternatif bu yamuk.

Ya yok yalan haber. Kostic doğruydu mesela adam 3-5-2 ye dönmek zorunda artık okanda kabul ettı bunu beğenmiş insta postunu. Napacak kanat oyuncusunu
Beni asıl üzen şey sene başı 3 5 2 nin esamesi okunmazken savrula savrula 3 5 2 için kadro yapmaya çalışılıyor şuan. Eylül sonu gelcek adam direk 11 oyuncusu olacak. Trajikomik.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt