Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Cuma gece bitiyor reisim.Yarın bitiyor bu eziyet!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuma gece bitiyor reisim.Yarın bitiyor bu eziyet!
Yok cuma günü gece 12 ye kadar devamkeYarın bitiyor bu eziyet!
Bizim bahtımıza hep transferden anlamayan hocalar gelşyor bir tek Tudor vardı kadro mühendisliği konusunda biraz iyi olan yakın zamandaGeçen senede yazmistim bu yılda ilk haziran ayında söylemiştim, transfer konusunda kesinlikle Okan gibi futbolcudan anlamayan hocalara sorulmamali sadece mevki sorulmalı onun dışında en ufak fikir sorulmamali, bunun acısını milyon eurolar olarak cekiyoruz
Ulan bitirin şu adamı alın gelin zımba gibi orta saha olurHaluk Yürekli : “Galatasaray, Onyedıka’yı istiyor.” (343)
Bunlar plansızlığın sonuçları dostum.Yamuk yürekli diyorki zalewski olmazsa sassoulodaki oyuncu alternatif olarak belirlendi. Biri kanat bek biri 4-3-3 sol açığı nasıl alternatif bu yamuk.
Ya yok yalan haber. Kostic doğruydu mesela adam 3-5-2 ye dönmek zorunda artık okanda kabul ettı bunu beğenmiş insta postunu. Napacak kanat oyuncusunuBunlar plansızlığın sonuçları dostum.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beni asıl üzen şey sene başı 3 5 2 nin esamesi okunmazken savrula savrula 3 5 2 için kadro yapmaya çalışılıyor şuan. Eylül sonu gelcek adam direk 11 oyuncusu olacak. Trajikomik.Ya yok yalan haber. Kostic doğruydu mesela adam 3-5-2 ye dönmek zorunda artık okanda kabul ettı bunu beğenmiş insta postunu. Napacak kanat oyuncusunu