Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu takımı oyuncu kalitesinin değil sistemin ayakta tuttuğunu düşünüyorsa sadece korkak değil hayalperest de bi hocamız var demektir. en berbat mix

Kadın takımı erkeklerden daha iyi pas yapıyor bu arada. Ha mallık aynı mallık kaleye şut çekerken çile çekiliyor bunlarda.

Ts depinde son dklarda attığı golle maçı kazandık

Atmasa şmp fb

Midsjo transferini adsye gol attı diye başarılı olarak görenler ders alsın milyonda 1 fiyatına serkan çalık aynı etkiyi yapmıştı
ts ye attığı golden sonra 20 maç daha oynamıştır çalık'ın da o şampiyonlukta alakası yoktur

verdiğin bilgi de yanlış. cevat güler zamanı serkan çalık süre almadı

okan'ı topçular şampiyon yaptı yaz tamam da zorlama bilgiler verme yav

Ben profil olarak yorumladım half-space kullanabiliyor mu icardi ile osimhenin yarattığı boşluklara girebilecek sara dışında merkezde böyle bir topçu daha lazım onyedika bu profile en uzak oyuncu gibi ismi geçenler içinde

öncelik sıram
1-carney
2-ebimbe
başka da alternatif yok gibi
Renktaş dediğini anladım ama 3 lü de bunu yaparsan arka yol geçen hanı olur. O boşluklara Barıs ve gelirse Zalewski girecek. Bariş kesin gircek zaten. Sara ile Bariş bile olsa rakibin dengesi alt üst olur. Yeterki kaymaları takım doğru çalışıp saha içinde doğru yapsın. Bunu başarabilirsen zaten kafa takımlar hariç rakipsiz oluyosun Inter gibi. Buda bize bu kalite ile Avrupa Ligi ve ligde yeterli olur. Ayrıca onyekida farklı özelliklerede sahip uzun süredir bildiğimiz bir oyuncu zaten. Şut çalım ara pas uzun pas dribling top taşıma hepsi var adam da

Bunca insanın sinir hücreleriyle oynayan insanlar aynı sıkıntıları çekmeden ölmez umarım
Bu adam ilk döneminde de aynılarını yaşattı bu kadar insana

Gün içi yoğundu takip yapamadım var mı tıkırtı, şıkırtı bişeyler?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ölü taklidi yapiyor muhabirler

Galiba yolunda gitmeyen seyler var zalewski transferinde

Varsayalım ki iki oyuncuyu birden indirecekler bu transfer basarisimidir sen son güne kalmışsın çıkıp da taraftara mesajın bile yok.Abdurrahim Albayrak bile iki kelime açıklama yapıyordu bu sekil yaptiklari sürece komple ipler kopar.

Bu işin sonu belli. Zalewski işi biraz daha tuzlu halde biter. Orta saha da son gün etobu, ndombele gibi menajer kitlemesi bir şey olur. Kimse oynatacağı adamı sana bu zamanda normal fiyatlara vermez.

ts ye attığı golden sonra 20 maç daha oynamıştır çalık'ın da o şampiyonlukta alakası yoktur

verdiğin bilgi de yanlış. cevat güler zamanı serkan çalık süre almadı

okan'ı topçular şampiyon yaptı yaz tamam da zorlama bilgiler verme yav
Son 6 hafta menisküs yırtığı varmış

Ts maçında 89da golü atıp 3 puanı getirmiş
Bir önceki hafta 3-2 kazandığımız gb maçında da gol atmış +2 p lık katkı sunmuş

Hiç alakası yokmuş gerçekten şampiyonlukla

Konunun da s.çalıkla alakası yok zati serkan çalıkla şmp oldu derken aykut sabri servet v.yaman balta topal yeni yetme arda barış gibi düşük kalibreli isimlerdi vurguladığım

Okana şu kadroyu ver değil şampiyonluk küfredip saldırmazsa iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt