Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BCT benim gördüğüm en kötü muhabirlerden. Nevzat Dindar ile kıyasıya rekabet ediyorlar kötülük konusunda.

Bu ne laaaaa cidden bu neeee
Herkes her şeyi biliyor. Herkes bişey sallıyor. Kimseden ses seda yok. Yönetim isimsiz oyunculara dünya para saçtı. Onları bile alamıyo. Gelen giden şamarlıyo. Siz ne rezil adamlarsınız laaa

Roma'nın başkanının çok da bir yerindeydi Zalewski. Yav bu kulüpler kendileri gibi bakkal usulü yönetiliyor zannediyor bunlar. Taraftara yalan söylemekten başka bir şey yaptıkları yok. Beceremedik deyip dönün yeter Galatasaray'ı rezil ettiğiniz.

atma-ziya-amerikan-dublaj_10254927-8850_640x360.webp

Burhan

Bu kadar kötü yönetilen,Bu kadar plansız programsız yönetilen bir takım asla başarılı olamaz.Rakiplerimiz o kadar salak ki,onların başarısızlığını başarı zannediyoruz. Bu son 2 şampiyonluk ali koç ve erden Timurun çabaları ile geldi.

Sizi bu yalan makinesini spamlamaya davet ediyorum.. Neden bu kolpatorlari burada paylaşıyoruz. Bunlarin 1 tl kazanması haram

Muhabirler, yönetim falan ayrı bir rezalet. Bu sezon Okan buruk extra performans göstermezse çıldıracağız gibi.

Bu transferin olmaması daha hayırlı olacak gibi.

"herhangi bir bonus " hahahahaha

Bonus maddesi : Zalweski 1dakika süre aldıktnan sonra Roma bütün aldığı ödemeyi 3M eu ekleuerek GS'ye geri öder.

hatip böyle bir espiri yaptıysa görüşme sonlanmış olabilir misal.

O kadar çirkin bir transfer dönemi yaşadık ki artık hiçbir yöneticimize veya yerli muhabirlerin hiçbirine güvenmiyorum

Yabancı muhabirler, Gardi filan bizim yöneticiler ve muhabirlerden çok daha fazla güven veriyor

Harcayacak Bi 10 milyonumuz varsa Orta saha almalıyız Zalewski değil. He para bolsa alsınlar ama tünelin sonu iyi bir yere çıkmayabilir bunu bilelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt