Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.919
- 39.712
- 2.953
Karizmatik oldunuzZiyech de giderse deniz zorlu hala 3’lü oynamayacagimiz hususunda israr eder mi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karizmatik oldunuzZiyech de giderse deniz zorlu hala 3’lü oynamayacagimiz hususunda israr eder mi acaba
Bu konuda eminmiyiz?Bu transferlerin Avrupa kadrosuna yazılmaması kötü oldu ancak son 2 maça bunları yazabileceğiz, görece kolay ve kazanabileceğimiz maçlar da ilk maçlar bu bakımdan Avrupa konusunda da zararsız çıkma ihtimalimiz yüksek

Ha baris sana göre cöp yani?ebimbe videolardan gördüğüm kadarıyla çöp. Hele orta saha falan hiç oynayamaz. Yapacağı saçma sapan top kayıplarına sövmekten yoruluruz top tekniği falan yok ite kaka adam geçmek dışında meziyet barındırmıyor gibime geldi. Çifte kavrulmuş barış alper denebilir
Cümleten günaydın.
son günün son 4 saatinden önce KAP mı ? Galatasaray'da bir de ?Bugün 2 kap gelmeli , sulandigi anda yatar transferler yine
Bize gelirse hic degistirmesini gerek yok resminiZalewski profil resmi sarı kırmızı. Mesaj vermiş.
Bu iş bitmiştir H.O.
Ekli dosyayı görüntüle 261228
Roma da sarı-kırmızı ?Zalewski profil resmi sarı kırmızı. Mesaj vermiş.
Bu iş bitmiştir H.O.
Ekli dosyayı görüntüle 261228
Kaan'in asil mevkisi ora zaten.
kaanı koymus
dünyada futboldan anlamayan tek eleman su mezzala
Geceki haberleri okuyunca dayanamadım ortamı ısıtalım yavaştan
Bitmezse heryer atese verilmelibugün o iki transfer de bitecek
Geçen seneye göre çok daha güçsüz durumdayız, Zaha, Kerem, Tete, Boey giderken Zalewski Jelert geldi, tüm yatırımı forvete yaptık bats ve osiBu takımın - ve teknik kadronun 2 görevi var
1) ilk yarı ligi zirvede ve avantajlı bitirme
2) AVL de mart ayını görmek
Yönetimin tutarsızlığına rağmen - hocanın soru işaretlerine rağmen bu olursa aman ne güzel.
şu ikisi gerçekleşmez ise taraftar yönetime karşı olan tutumunda asla yumuşamaz.
Yanliz o macta 2 penaltiyi da bu kazandirmisGörürsün sallıyor muyum sallamıyor muyum. Adamın yapısı bu hep deniyor çalımı bu yüzden kaptırdığı çok maç oluyor.
Bi önceki Polonya maçı gol attığı halde aldığı puan ve girdiği çalım denemesiEkli dosyayı görüntüle 261229
bence bu tamamen takıma bağlı - hep Byaern United maçları diye takılı kaldı kafamızda geçen seneki CL süreci ama onun beraberinde kopenhag - prag - içerdikei fener maçlarıda vardı.Geçen seneye göre çok daha güçsüz durumdayız, Zaha, Kerem, Tete, Boey giderken Zalewski Jelert geldi, tüm yatırımı forvete yaptık bats ve osi
Koşu varOnyekuru‘dan bir haber var mı?
Ben kötü oyuncu iş yapmaz falan demiyorum istediğim bir oyuncu genç dinamik sadece çalım dener çoğu zaman da başarılı olur ama çokta kaptırabilir dedim sadece bilgi verdim.Yanliz o macta 2 penaltiyi da bu kazandirmis
Koṣuṣu varmiṣ ama önune top atan yok malesefOnyekuru‘dan bir haber var mı?