Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen transferini nasıl bozamadı ben ona şaşırıyorumCenker'in transferi bozma sebebi anlaşıldı. Canı 33 yaşındaki sol beki transfer etmek istemiş nasıl olsa yaptıkları ödüllendiriliyor sözleşme ile.
kimA'dan Z'ye muthis gidiyor
3 maçta 250 dakika oynamış adam niye versinlerpalmieri'de sol bek napacaz arkadaş sol beki anlamıyorum
ben kendime küfürbaz derdim. adam repertuarımı geliştiriyor şu anda.A'dan Z'ye muthis gidiyor
buluşup şu an sucukları çevirirken "başarılaaar gelir geçeeer ..." tezahüratı söylüyorlardır.
Haberi yoktu gardi direk okan buruk ile görüştü bitirdi işi. Yoksa onu da bir şekilde muhabirlerine haber eder imza atılamadan fenere gitmesine vesile olurdu.Osimhen transferini nasıl bozamadı ben ona şaşırıyorum
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HY göre Doue'de uçakta olacak idi. Boş bu dediği, altı dolu olsa dış basın müspet haber girer idi.Haluk Yürekli: "Galatasaray bu gece Zalewski'yi bitirecek."
Bende yeni seyler ogrendim simdiben kendime küfürbaz derdim. adam repertuarımı geliştiriyor şu anda.