Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.214
- 1.867
- 1.198
Zalewski hadi koçum bekliyoruz seni 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütün hazırlığını 3 senedir 4-2-3-1 e göre yaptığını söyleyen bir hoca ve takım için 3. senenin sonunda kiralık bir fırsat transferi çıkıyor transferin bitimine 3-5 gün kala
Ve bütün düzeni bozup transferin son günlerinde 3-5-2 ye göre kadro kuruyoruz. Demek ki sistem falan hikaye doğaçlama yürüyor işler. Benim cevaplandırmakta zorlandığım bir kaç soru var.
Osimhen gelmese 4-2-3-1 e devam mı edecektik?
Okan hoca kovulursa 3 lü savunma hocası mı gelecek yoksa önümüze gelen vasat üstü hoca ile imzalayıp ona da bir 50 milyon mu harcayacağız yeni sistem için?
Sene sonu Osimhen ve İcardi giderse yeniden eski sistem
1.5 2 metreden gelen pası sektirmeden durdurabiliyorsA keremden iyidirPolonyalı kerem Ho. Hayır deme lüksümüz yok. Keremden Biraz daha iyi diyebiliriz.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
8. maçlar ocak ayı içine kaldığı için sanırım +3 ekletme olayına dahil olabiliyor. Öyle bir muhabbet vardı.Dün ismi geçen oyuncuları alalim avrupada da şubattan itibaren oynarlar
Hiç izlediniz mi ?Ebimbe’nin buraya düşeceğini hiç sanmıyorum
bilmediğimiz hiç pratiğini bile yapmadığımız oyuna bodoslama dalmak ha? Güzel fantezi ama futbol bu kadar doğaçlama romantizmi kaldırmaz bencetek iyi yönü bu olayın
oyunda değişiklik
Danimarkalı no name biri olsa beğenirdinZalewski de kız tipi var lan
Zalewski romadan geliyormuş abi 3-5-2 sol kanadı videolardan baya bildiğin atletik duruyor ebimbede psg altyapılı sağ iç oyuncuzalewski kim ebimbe kim
yok la bunu sevdim sadece dikkatimi çekti.Danimarkalı no name biri olsa beğenirdin
Bence altıncı haftaya çok anlam yüklememek lazım takım hazır değilBu arada bu iki oyuncu gelirse çok dinamik takım oluyoruz 6.haftada f5 i haşlayabiliriz feci şekilde
Muslera
Davinson Nelsson Jakobs
Barış Sara Torreira Ebimbe Zalewski
Osimhen Batshuayi
nasıl geldi ilham4-4-2
Muslera
Kaan
Nelsson
Sanchez
Zalewski (Jakobs)
Ebimbe
Torreira
Sara
Barış
İcardi
Osimhen
Romalilar bayram ediyor gidecek diye. 2 senedir cok kotu performans sergiliyormus. Bilemedim. Belki de dogru sistemde kullanilmiyordur