Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Galatasaray, Cenk Ergün ile iki yıllık yeni sözleşmeyi daha önce imzalamış."

Zalewski transferi ile biraz olsun umutlaniyoruz iyi takim olabiliriz diyoruz ama herseyin icine ettiler yine

1 olur 2 olur 3 olur insan ders cikarir dusseldorf’a gittiler manchester’a gittiler rusya’ya gittiler simdi de roma

Beceremiyorsaniz birakacaksiniz bu kadar basit

İstifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa

Şov yapacağız diye kızı kiralık arabayla alan beş parasız eleman gibiyiz yaw. Rezil olmamak için her şeye tamam diyoruz

Haluk Yürekli: "Galatasaray bence Zalewski transferini bu gece bitirecek. Bu, Roma'nın istediği şartlarda olacak."

Haluk Yürekli: "Rui 4'lünün sol beki, Zalewski 3'lünün kanadı, Lauriente 4'lünün sol kanadı hiçbirinin birbiriyle alakası yok. Şu an yöneticiler hangisi olursa diye gitmişler."

Oğlum herifler harbi transfer yapmasını bilmiyorlar ya len. Max değeri neyse onu veriyorlar veya daha fazlasını.

Kusura bakmasınlar ama bunu bizim forumdan herkes yapar.

Örnek olarak Sara. Piyasa değeri 18 milyon. Alper admirimi yollasak mesela Sara transferinde, 17,5’a alır gelirdi lan bir iki tatlı söz ile.

Korkunç bir durum!?

Sucukçular alçaklık, yavşaklık yapmasınlar, ilk maçtan itibaren tribünler "Yönetim istifa" diye bağırsın. Bir dakika bile bunlara destek olan kendisine Galatasaraylıyım demesin.

Bu cenk ergun denen adam tudor sezonunda o transfer operasyonunu nasıl yönetti.. Gomis,feghouli,fernando,mariano,maicon gibi adamlar alındı.. Tamam çok para verildi ama ikna edildiler bir şekilde hem de rezil bir sezonun üstüne geldiler..

Şu anda da para var deniyor birsuru bonservis veriliyor neden çok daha düşük seviyedeki oyuncular bile ikna edilemiyor..

Divanda mikrofona gelip "Ben bu bütün parlamentonun" diye haykırasım var.

Haluk Yürekli: "Ben bir daha söylüyorum yayınımızın içinde bu transferi noktayı koyacak ve duyuracağını düşünüyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt