Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan buruk alfa bir adam değil, Beta bile değil,En iyisini beyim bilir diyen kadınlar gibi.İşte burada ft gibi bir otorite aranıyor.Cenk zibidisi zaten olmazdı da, olsaydı da görevi getir götür olurdu
Okan Buruk Fatih Terim gibi karakter koyamıyor ortaya kesinlikle

Yönetimi koruma çabası sinir bozucu

Arkadaşlar ,

adamlar 50 kere uyardı hepimizi bu konuda - yorumlayın - goygoy yapında haybeye uğraştırmayın modları, adamlarda gergin...

gaza gelip normalleştirmeyin sövmeyi.

o kadar yalancılar ki hocayı bile aldatıyorlar. görüşülen kulüplere bile rezil oluyorlar

Eski gercek taraftarimiz olsa yani sosyal medya taraftari degil

Bunlari ilk ic saha macinda istifa ettirmisti

Adnan sezgin stadyuma gelemiyordu korkudan,cenk ergun ve hatipoglu maclari kulubenin arkasindan izliyorlar

yönetimi kurtaracak tek adam okan buruk

onun da kendi derdi daha büyük

Bu adamı görünce gözlerim doluyor tanımadığım insan olduğu halde,ne hakkına girmişlerdi bu adamın taraftar grubuna para yedirmediği için.
Çok severdim kendisini gerçek hayatta hiç tanışmasam bile. Güzel adamdı. Son gerçek başkanım da Mustafa Cengiz'dir. Mekanı cennet olsun inşallah...

Karikatur tipli bi adam nasil olur da koca camiayı kucaklar ya

Bu haluklar çok tehlikeli demiştim geçen sene işler kötü giderse saldıracağını da demiştim tam anlamıyla başladı herifler.

Sinsi Metin Öztürk'ü gören var mı Sportif AŞ başkan vekili olarak koltuk istiyordu.

Para olmasa transfer yapamasalar anlarımda 50 m euro bonservis harcayıpta transfer döneminde bu şekilde rezil olmak büyük başarı.

Sinsi Metin Öztürk'ü gören var mı Sportif AŞ başkan vekili olarak koltuk istiyordu
dişetlerindeki mide bulandırıcı çukur noktaya kaçmıştır.

lul.webp

Haluk Yürekli: "Galatasaray'da Dursun Özbek'in taraftarla arası bu kadar açılmışken artık görev süresini TA-MAM-LA-YA-MAZ."

Bu geceki yangın sonrasında yarın Ronaldo ve messi haberlerine hazır olun derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt