Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adam şaklabanlığada vuruyor tbaii ki yayın prim yapsın diye ama şu kesit bu yaz tarftarı en iyi tmsil eden haller bence

Tüm bunların ardından son bir hamle kaldı o da resmi X sayfasından şöyle bi tvit aymak;

“ Değerli Galatasaray taraftarı,

2 sene şampiyon oldunuz, size Osimhen’i getirdik. Daha ne istiyorsunuz nankör eşşekler

Galatasaray SK “

Zalewski transferinde gariplikler var. Bizim heyet Roma'ya gitmeden önce Nekadar bir bonservis beklentisi olduğunu öğrenmemişler mi? Öğrenmişlerse sen göze almışsın ki o tutarı Romaya gitmişsin. Yok eğer öğrenmemişler ve gitmişler ise durum daha da vahim 2 gün kalan transferde kucağa oturturlar.

Elimiz kolumuz bağlı, taraftar tepkisi var ve pencere kapanmak üzere. Fiyat yükseltmek için bütün şartlar oluşmuş.

Kulüple pazarlık bitmeye yakın noktaya gelirse gidersin o ülkeye.

Arkada neler dönüyor cidden merak ediyorum.

Renkdaş biraz tecrübeme dayanarak söylüyorum ki 2 ihtimal var;

1- bizimkiler orada bi şark kurnazlığı denedi, oyuncuyu ikna ettik ucuza vermek zorundasınız gibisinden, İtalyanlar da hadi lan bi siz mi akıllısınız moduna girip daha da fiyat yükseltti

2- yöneticilerle görüştüklerinde fiyatta hafif anlaşılır gibi oldu ama işin içine roma CEO’su girdi ve napıyorsunuz olm siz son gün mecburlar bunlar alsanıza kucağınıza diye uyardı yöneticilerini

Psv 10 gün önce Romayla 9m euroya anlaştı oyuncu gitmek istemedi 12deki 3m euroyu o reziller ceplerinden vermeli.

Öyle deme rengim kimsenin ölmesini isteyecek insanlar olmayalım bize yakışmaz.
16 M €'dan başlayan pazarlıklarda 12 milyon €'ya kadar indirme başarısı gösterdi.

Yoruma bak son senesi kalmış adamların 3. sol beki ne başarısı köpek herif. Kazıklandılar işte. Yalan söylüyor. Dünyaya faydası yok mezarda yatabilir o yüzden.

Son gün sendromu bazılarında kabızlık bazılarında ishal yükleniyor 🫠

Kulüple pazarlık bitmeye yakın noktaya gelirse gidersin o ülkeye.

Arkada neler dönüyor cidden merak ediyorum.
ben baya baya başkanla ayrı görüşüp hep birbirine suç atan - kaotik işleyen ofis modunda 5inci sınıf kavgaları ve tripleri var.

harbi bence böyle - yoksa beceriksizliği geçtim acemilik açıklanamaz. acemilerin içine bitanede kurt düşünce kontrat bile yapılıyor adamla.

gene tazminat davası açar 1.5 yıla.

Transferlerin yatmasını;

Ardından Okan hocanın çıkıp “bana yaz ayından itibaren verilen sözlerden bazılarının tutulmamasından dolayı…” diye sert bir konuşma yapmasını ve yönetimin içinden geçmesini ve taraftarla barışmasını çok istiyorum.

Feci gaza gelen bir taraftar topluluğu var. 2 tane yorumcu çıkıyor kan kusuyor, çoğu kişi de arkalarına veriyor. Bittik battık gibi bir hava var taraftar da.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onlar böyle şeylerden besleniyorlar hoca mobbingi oyuncu mobbingi dahil. Her kelimeyi kendine hak görüyorlar.

İtalyan medyası, Türk medyasının bilmediklerini açıklamış, buyurun..

Nicola Zalewski G.Saray'la anlaşmaya vardıktan sonra dün bir grup arkadaşını kutlama yapmak için akşam yemeğine çağırdı ama kulüpler arasındaki görüşmelerin henüz sonuçlanmadığını öğrendi.

Galatasaray'ın teklifi €5M + bonuslardı. Bu teklif Souloukou tarafından düşük bulundu. Fiyatın arttırılmasını ve bonus tarafının düşürülmesini istedi.

Roma, G.Saray'ın teklifi birkaç milyon artırabilmesi için Zalewski'nin kendi primlerinden vazgeçmesini istedi.

Bugün Trigoria'da Souloukou ve spor direktör Ghisolfi'nin katılımıyla yeni bir toplantı yapılacak. Ya Galatasaray teklifini bonusları azaltıp sabit ücreti arttırarak güncelleyecek ya da Zalewski'nin kalması durumunda Roma, oyunsusundan sözleşmesini yenilemesini isteyecek.
Satmayıp sözleşmesini uzatacaksan oyuncu senden bizim teklif ettiğimiz ücreti talep etmeyecekmi,verin bakalım o ücretleri yada serbest kalsın avucunuzu yalayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt